2777
2789
عنوان

مسیح میر رکنی

39 بازدید | 2 پست

ببیند مردم عزیز گفتن این حرفها فقط بخاطر اینکه دلم میسوزه یکی دیگه مثل بچه من گیرر این دکتر نامرد عوضی نیوفته. برای زیبای صورت مخصوصن بینی برید پیشش یا هر کسی که معرفش هستش مثل ادمین ها دیوار یا ایسنتا هر دروغی و قول و قسمی که فکرشو کنی خود دکتر میخورن که بهترین عمل و زیبا ترین بینی یا صورت تحویل میده فقط برای گرفتن پول هستش .همین که پولتون بگیره بعد از عمل خواهید فهمید بزرگترین اشتباه زندگیتون کردید. شاید باور نکنید جچری میرینه توی صورت ادم که از صدتا دکتر فوق تخصص زیبای شاید یکشون ترمیم بینیتون قبول کنه اونم میگه فقط یه مقدارشو درست میکنم. بیاید عکس بهتون نشون بدم ببینید چیکار میکنه باور میکنید بینی صاف کج میکنه همونحوری میدیتون بیرون بینتو سه برابر بزرگتر میکنه. رفتم شکایت کردم دیدم دخترهای معصوم دیگه هم صورتشون نابود کرده

اخه مرد مگه دماغ عمل میکنه ایش

چرا نکنه ایرادش چیه. بعد متن منو اول بخوان بعد نظرتو بگو من گفتم بینی دخترم عمل کرده. مرد که بینیش یکی غیر از مسیح میررکنی خراب کنه باز روش بشه بره بیرون.. ولی اگه خدا ازش برگشته باشه که میوفته گیر مسیح میررکنی برای همشه قید بیرون رفتنو باید بزنه انشالله قسمت شد رفتی پیش مسیح میر رکنی . بعدن عکس قیافتو بزار حتما دیدنی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷