2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 8747 بازدید | 51 پست
من خواهرم هم سلیاک داره ی سال رژیم داشت کامل الان خوب شده نون میتونه بخوره....ولی من ازدواج کردم الا ...

الان خواهرت چند ساله رژیمش رو شکسته؟

بعد از شکستن رژیم اندوسکوپی داده؟

روده اش تخریب نداشته؟

کدوم شهر هستید؟ دکترش خبر داره که رژیمش رو شکسته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خطرناکه   در صورت رعایت نکردن احتمال سرطان روده و خون هست... اما اگر رعایت کنی مشکلی نیست...

من خواهرم هم سلیاک داره ی سال رژیم داشت کامل الان خوب شده نون میتونه بخوره....ولی من ازدواج کردم الان ی شهر دیگه ام دور از خانواده و  اهمیت نمیدم و همیشه دل دردم 😢 آخه کسی رو هم ندارم که کمکم کنه

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خدا رو شکر کن که لااقل شوهرت هست... هم همراه و همدردت هست... هم مرد خونه ات هست و امورات بیرونی و خرید و کارهای مردونه خونه ات رو انجام میده.

من چی بگم... تنها زندگی می کنم. هم مرد خونه ام هم زن خونه... واقعا دارم از پا میوفتم...

دلخوشی و دلگرمی هم که ندارم. واقعا دارم از بین می رم.

ولی قبول دارم که کمک داشتن تو این بیماری خیلی موثره.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الان خواهرت چند ساله رژیمش رو شکسته؟ بعد از شکستن رژیم اندوسکوپی داده؟ روده اش تخریب نداشته؟ کدوم ...

ی سال میشه... آندوسکوپی نشده ولی الان توی أین مدت اصلا دل درد نشده به دکترش گفتیم  اونم گفت رژیم داشته باشه نون هم کم بخوره مشکلی نداره ...زاهدان هستیم

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
ی سال میشه... آندوسکوپی نشده ولی الان توی أین مدت اصلا دل درد نشده به دکترش گفتیم  اونم گفت رژی ...

ولی هم تی تی جی رو مجددا چک کنید و هم اندوسکوپی بدید و نمونه برداری کنید ببرید آزمایشگاه درجه تخریب روده رو چک کنید. مراکز دولتی یک ماه بعد وقت می دن اما با سی هزار تومان تقریبا انجام میدن.

برو خدا رو شکر کن که لااقل شوهرت هست... هم همراه و همدردت هست... هم مرد خونه ات هست و امورات بیرونی ...

شوهرم آدم سردیه و از اون ادما نیست که کمکم کنه ودرس میخونه و همش بیرون از خونه است و هیچ وقت بهم کمک نمیکنه و دلداریم نمیده...

شوهرم آدم سردیه و از اون ادما نیست که کمکم کنه ودرس میخونه و همش بیرون از خونه است و هیچ وقت بهم کمک ...

بازم بودنش بهتر از نبودنشه...

تا عوارضت مثل من گسترده تر و سخت تر نشده رژیمت رو سفت و سخت شروع کن و  ادامه بده. البته من دیر تشخیص دادند برام. اما از فردای روز تشخیص رژیم رو شروع کردم...

بازم بودنش بهتر از نبودنشه... تا عوارضت مثل من گسترده تر و سخت تر نشده رژیمت رو سفت و سخت شروع کن و ...

چه عوارضی داشتی؟؟

طولانیه... خیلی وسیع... مقالات رو بخونی متوجه میشی... سریع تر رژیمت رو جدی شروع کن...

طولانیه... خیلی وسیع... مقالات رو بخونی متوجه میشی... سریع تر رژیمت رو جدی شروع کن...

ببخشید که سرتو بدرد آوردم.....ولی الان چیزی که اذیتم میکنه همین باردار نشدنمه ....سلیاک باعث میشه هیچ وقت بچه دار نشم؟؟

بله سلیاک موجب نازایی هم میشه! اما رژیم که بگیری مثل یک آدم عادی هستی... بی هیچ مشکلی... باردار هم میتونی بشی.

چند سالته؟

بله سلیاک موجب نازایی هم میشه! اما رژیم که بگیری مثل یک آدم عادی هستی... بی هیچ مشکلی... باردار هم م ...

۱۸ سالمه 😞😞😞

الان اصلا زوده برای بارداری... رژیمت رو شروع کن عزیزم. اوضاع مالیتون چطوره؟

چون متاسفانه سلیاک بیماری پر خرجیه...

الان اصلا زوده برای بارداری... رژیمت رو شروع کن عزیزم. اوضاع مالیتون چطوره؟ چون متاسفانه سلیاک بیما ...

اوضاع مالی بد نیست...توی انجمن سلیاک هستم هر ماه ۳۰ هزار بن خرید واسه خرید محصولات بدون گلوتن میده