2777
2789
عنوان

سلیاک

8747 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من سلیاک‌دارم و ۹ ماهه که ازدواج کردم و هنوز باردار نشدم...کسی هست که سلیاک داشته و بچه دار شده؟؟؟ بخدا خیلی نگرانم😞😞 کمکم  کنید

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دایی من داره سه تا بچه هم داره مشکلی که ظاهرن نداره البته الان سنش بالاست دیگه ولی از وقتی یادمه داشت تازه چند سالی هست فهمیدن سلیاک داره قبلش هر دکتری میرفت نمیفهمیدن چشه

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
ببخشید سلیاک چیه

بیماری گوارشی...نباید محصولی که گلوتن داره بخوریم مثل نان و ماکارونی و شکلات و....

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
ریژیم غذایی بدون گندم داری الان?

نه اگه ی روز رژیم بگیرم فرداش نمیتونم

اگه بخورید چی میشه 

دل درد شدید و....

و چی 

اسهال، نفخ، حالت تهوع ....

خیلی زیاده 

چند وقته تشخیص دادن؟

رژیم بدون گلوتن رو شروع کردی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چند وقته تشخیص دادن؟ رژیم بدون گلوتن رو شروع کردی؟

دوساله

نه رژیم نمیتونم بگیرم سخته برام...😢

دوساله نه رژیم نمیتونم بگیرم سخته برام...😢

حرفی ندارم...

آدم عاقل هستی...

بچه که نیستی... بدبخت بچه های سلیاکی رو من میبینم سفت و سخت رعایت میکنند البته با کنترل و همراهی شدید پدر و مادرشون...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خطرناکه  

در صورت رعایت نکردن احتمال سرطان روده و خون هست...

اما اگر رعایت کنی مشکلی نیست...