2777
2789
عنوان

توهم عشق

82 بازدید | 9 پست

ای که دلم خونه 😔 من خیلی کمبود محبت دارم خیلی هیچ وقت کسی کوچک ترین محبتی بهم نکرده بعد یه استاد داریم بر خلاف بقیه استادا که اکثرا اصلا منو نمیشناسن ( چون سرکلاس خیلی ساکتم) خیلی باهام مهربون بود تو کلاس فقط اسم منو و دو نفر دیگه رو حفظ بود گاهی میومد سر کلاس بهم میگفت خوبی خانم فلانی یا مدام سر کلاس باهام شوخی میکرد یه بار اومد کنار دستم نشست منم یه مدت توهم زدم فکر میکردم دوسم دارم ولی الان که بهش فکر میکنم میبینم فقط یه خیال بوده 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شایدم متاهله

آره متاسفانه 🥲😔قصد بدی نداشتم خیلیم به خاطر حسم عذاب وجدان داشتم بیشتر دلم به حال خودم میسوخت که چقدر تنهام چقدر توی دلم عقده محبت دارم

واقعیتش رو بخوای نه یعنی هرچی به خودم نگاه میکنم آدم دوست داشتنی نیستم

وقتی خودت خودتو دوس نداری ب خودت عشق و محبت نمیدی 

بقیه هم همینطورن باهات 

ب خودت عشق بورز معجزشو بیین 

عشــــAــــق🔗♥️

واقعیتش رو بخوای نه یعنی هرچی به خودم نگاه میکنم آدم دوست داشتنی نیستم

منم همین حس رو دارم 

ولی میدونی چیه من فک میکنم که اضطراب اجتماعی دارم چون همش میترسم که یه حرفی بزنم که دیگران مسخرم کنن ولی تصمیم گرفتم باهاش روبه رو بشم وارد جمع بشم و حرف بزنم و بزار بقیه هر حرفی دوست دارن بزنن همه ی آدمای محبوب این طوری فک میکنن یه جمله شنیدم خیلی قشنگ بود میگه وعده آن شد که خودم را ارام کنم نه جهان اطرافم را اما معجزه شد و جهان اطرافم هم آرام شد 

فقط رو خودت کار کن خودتو دوست داشته باشه و بعد میبینی همه چی خوب شده این منطقیه که بگیم وقتی خودم خودمو دوست ندارم جطوری انتظار داشته باشم بقیه دوستن داشته باشن 

کاش خودمم به این حرفا عمل میکردم