2777
2789
عنوان

نمی دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 113 پست
منم اینطوریم نمی تونم بگم برام عادی میشه که نمیشه هیچ وقت برای من مهم بوده و هست

اره واقعا موقعیت و پول کاری نمیکنه ک ب دل بشینه بیچاره هرکاریم بکنه ازش ایراد میگیره

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
سه سال بیشتره که حرف ازدواج هست الانم یه ماهه رابطه و رفت و امد نزدیک داربم مشاور یه بار رفتیم خوب ...

اوووووواین همه وقت؟عکسشونداری؟😁

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه اتفاقا این چند وقت اخیر خوشم اومده از شخصیت و رفتارا و محبتاش. ولی نمی دونم چرا بهش علاقمند نمیشم ...

شاید هنوز اونطور علاقمند نشدی بهش

من خودم اول قیافه همسرمو نمیپسندیدم

الان ب نظرم خوشگله

یکمی صبر کن اگه نتونسی با قیافش کنار بیای بیخیالش شو مسئله کوچیکی نی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
سه سال بیشتره که حرف ازدواج هست الانم یه ماهه رابطه و رفت و امد نزدیک داربم مشاور یه بار رفتیم خوب ...

سه سااااال

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
یه مدت باهاش فقط چت کن و ارتباط رودر رو نداشته باش. سعی کن اصلا به قیافش فکر نکنی و عکساشو نبینی. اگ ...

چت کردن خیلی غلطه، شخصیت واقعی آدم تو چت مشخص نمیشه 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
سبزه س. ابروهاش بیش از حد پهن و مشکیه. مو کاشته موهاش وزه. دندوناشم یه کم جلوعه

ابرو دندونو میشه حل کرد

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
اگه دلت باهاش نیس نکن. هم خودتو هم اونو اذیت نکن. اونم حق داره با کسی ک دوستش داره ازدواج کنه

خب اون منو خیلی دوست داره به قول مشاوره شیفته مه و اگه من ولش کنم خیلی ضربه میخوره

دلمم میسوزه براش خیلی با من خوبه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز