2789
عنوان

نمی دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 113 پست
مهم پوله؟؟؟پولدارع ازدواج کن😂😂😂ما همه مشکلاتمون سر پوله قیافشو مثل زامبی میبینم‌الان

پول اونجوریم که نداره. ولی از نظر شخصیت و اخلاق و تحصیلات و درک و شعور عالیه واقعاً 

پول اونجوریم که نداره. ولی از نظر شخصیت و اخلاق و تحصیلات و درک و شعور عالیه واقعاً 

همه مردا اولش از اين نظرا خوبن فيلي جان چون دوستمي بت ميگم بيشتر فكر كن روش به خاطر اين حست

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ك عكسشو ب كسي نشون نميدادم از بس از قيافش بدم ميومد.نميدونم چرا انقد بدم ميومد ولي بعد ازدواج نظرم 100 درصد برگشت الان ميگم زيباترين مرد روي زمينه.ديگه ب جز اون كسي ب دلم نميشينه.از خدا بخواه كمكت كنه تا زيباي هاي باطنشو ببيني

live,LOVE,nurse  
نه اتفاقا این چند وقت اخیر خوشم اومده از شخصیت و رفتارا و محبتاش. ولی نمی دونم چرا بهش علاقمند نمیشم ...

آدم ها با هم فرق دارن 

من که بعد از ازدواج به همسرم خییلیییی علاقه مند شدم

اما خیلیا بودن با عشق عروسی کردن بعد از ازدواج متنفر شدن 

هندوانه سربسته است

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

پس چرا معطلي ؟/////پشيمون ميشي مهم فقط همين چيزاس ك داره.چ بهتر ك تو ايده الشي

live,LOVE,nurse  
اخه می دونم از نظرای دیگه، بهتر از این واسه من گیر نمیاد

تو یه دختر زیبای 23 ساله هستی 

کلی فرصت داری 

خواستگارتو قبلا رد کردی این بار با اخلاق خوب اومده جلو قیافش به نطرت زشته وضع مالی یا آپشن خاصی هم نداره میگی بعضی وقتا هم قاطی میکنی! 

ته این ازدواج اینه که تا بیای خودتو قانع کنی با این آدم جور بشی بچه دار شدی و جوونیت رفته پای بچه و اختلافات زن و شوهری و افسردگی.

بنظرم فکر ادامه دادن درست باش و فرصت های بهتر.

حرف خیلی خوبی زده مشاور داری به اون ترحم میکنی، و بنظر من داری به خودت ترحم میکنی و خودتو ندید میگیری.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋