2789
عنوان

نمی دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 113 پست

اگه مجبوری ی راه کار بهت میدم

تو باید بپذیری ک قیافش ب دلت نمیشه پس کمتر حرص بخوری اذیت کنی خودتو

وقتی ک قبول کردی و پذیرفتی رو نقاط مثبت دگش تمرکز ذهنتو منحرف سمت مثبتا

تو با حرص خوردن اذیت حردن خودت نمیتونی چیزیو تغییر بدی

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
آرررررره من پیجشو دارم یعنی دختره جون میده واسه شوهرش

آره همش در حال قربون صدقه رفتن شوهرشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه مجبوری ی راه کار بهت میدم تو باید بپذیری ک قیافش ب دلت نمیشه پس کمتر حرص بخوری اذیت کنی خودتو ...

غصه می خورم فقط که چرا حق من این نیست با یکی باشم که ظاهرشو دوست داشته باشم

ولی تجربه ثابت کرده اگه پول باشه قیافه هم قشنگ میشه . دو سه تا پیج اینستا هست . آدمای معمولی بعد عمل با لباسای مارک از سمندون تبدیل به تام کروز شدن 😐😐😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عزیزم . اگه شد بهش بگی ک نیاز به زمان داری .و فعلا راضی نیستی .باخودش صحبت کن 

یا بگو کلا بیخیال بشه اگه آدم خوبیه قبول میکنه

خب تو باید بپذیری با غصه چیزی حل نمیشه

بری پیش مشاورم همین میخاد بگه

این روش درمان act ک تو این روش مراجع باید با واقعیت کنار بیاد اینجوری میشه از خودازاریای مراجع کم کرد

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

دفعه قبلم همینطور شد یه مدت باش بودم دیدم نمی تونم تموم کردم

الان اخلاق و شخصیتش خیلییییی خوب شده، شده دقیقا ایده ال من یا هر دختر دیگه ای

ولی ذهن من نمی دونم چرا داره این کارا رو می کنه

گه میزنه به زندگی خودم و اون

منم قبل ازدواجم شوهرمو دوس نداشتم. با اینکه نسبت خیلی نزدیکی داشتیم و رفت و آمد زیاد بود ولی سعی میکردم نه نگاش کنم نه بهش سلام کنم.قیافه ش خوبه ،مردنه س.ولی من میگفتم شوهرم  باید همه چیزش رویایی باشه.وقتی اومد خواستگاری با قاطعیت گفتم نه .نمیتونستم تصور کنم کنارش بشینم چه برسه بغلم کنه و ... .اونا بعدشم حرفشو میزدن و منم  بعد کلی فکر کردن فهمیدم که زمونه عوض شده آدما اکثرا دروغگو شدن خائن شدن ...چه بهتر که من با این آقا که کاملا روش شناخت دارم ازدواج کنم .الان عاشقشم چون اهل هیچ بدی ای نیست

تجربه ی خودمو گفتم که توام آینده رو هم در نظر بگیری.اگه واقعا خوووبه ردش نکن که بعدا پشیمون بشی

عزیزم کسی نگفته حقت نیست سنت کمه! برای ازدواج خوب باید صبور و مشتاق باشی

این همه آدم مشکل دار اینجا میبینی باید تاثیر بذاره رو انتخاب کردنت، جدایی به مراتب سخت تره از مجردی و تحمل ازدواج بد

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

من خودم با ی اقاییم ک ظاهرش عالی نیست متوسطه اما ما طوری باهم تو دانشگاه خوبیم ک میرسه بهم جلومو میگیره میگه زن و شوهرین میکم نه میکه وای شما چقد خوبین باهم

نه مثل زوجایی ک اداهای چندش میانا نه من واقعا سعی میکنم خیلی از رفتارامو بروز ندم

خیلی از نظر ظاهری ازش سرم اما از نظر بلوغ فکری اون از من سرتره منم بخاطر همین چیزاست ک باهاشم و با وجود مخالفتای خانوادم رو رابطم باهاش مسررم

منم قبل ازدواجم شوهرمو دوس نداشتم. با اینکه نسبت خیلی نزدیکی داشتیم و رفت و آمد زیاد بود ولی سعی میک ...

منم موقعیتم الان مثل قبل ازدواج شماست کاشکی بعدشم مثل بعد ازدواج شما بشم. چون واقعا همه چیش خوبه به نظرم فقط نمی دونم چرا دوسش ندارم

عزیزم کسی نگفته حقت نیست سنت کمه! برای ازدواج خوب باید صبور و مشتاق باشی این همه آدم مشکل دار اینجا ...

اخه می دونم از نظرای دیگه، بهتر از این واسه من گیر نمیاد

من خودم با ی اقاییم ک ظاهرش عالی نیست متوسطه اما ما طوری باهم تو دانشگاه خوبیم ک میرسه بهم جلومو میگ ...

منم باهاش خوبما پیشش که هستم می گم می خندم و رفتارمم باهاش خوبه به جز یه موقعهای محدودی مثل امشب که یهو قاطی می کنم یه چیزی می گم. مشاور اولی که رفتیم بهم گفت اما اینا دوست داشتن نیست اینا ترحمه