2789
عنوان

نمی دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 113 پست

صدسالم بگذره عادی نمیشه

من با ی نفر واسه ازدواج صحبت میکردم پسر فول اپشن بود اما ازش خجالت میکشیدم اصن نمیتونستم خودمو تو بغلش تصور کنم اصن فکرشم حالمو بد میکرد دوستام میگفتن موقعیتش خوبه باهاش بمون بیچارع زشتم نبود قیافه بامزه ای داشت اما من نتونستم بعد ۶ماه ب زور تموم کردم

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

فقط درک و اخلاق 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین که الان ناراحتش هستی یعنی دوسش داری دیگه وگرنه برات مهم نبود

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
مشکل قیافش نیست دلت باهاش نیس

نه اتفاقا این چند وقت اخیر خوشم اومده از شخصیت و رفتارا و محبتاش. ولی نمی دونم چرا بهش علاقمند نمیشم و نمی تونم زیاد تو صورتش نگاه کنم. وای مخصوصا وقتی می خنده. اصلا نمی تونم

وقتی به دلت نشینه بعدا خیلی مشکل ساز میشه

روانشناسا میگن تا 3_4 جلسه بعد آشنایی به دلتون ننشست ادامه ندید، علاقه بخش مهمی از رابطه س

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
همین که الان ناراحتش هستی یعنی دوسش داری دیگه وگرنه برات مهم نبود

دوسش نداره عذاب وجدان گرفته ک چرا دلشو شکسته 

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
نه اتفاقا این چند وقت اخیر خوشم اومده از شخصیت و رفتارا و محبتاش. ولی نمی دونم چرا بهش علاقمند نمیشم ...

پس بیخیالش شو الان بهش بگی بهتر از این که بعد از ازدواج بگی 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
یه مشاور رفتم خوب نبود. هفته دیگه باز میخوام برم. 

یه مدت باهاش فقط چت کن و ارتباط رودر رو نداشته باش. سعی کن اصلا به قیافش فکر نکنی و عکساشو نبینی. اگه شیفته اخلاق و درک وفهمش نشدی اون موقع یه فکر جدی کن.

به نظر من کسی که اخلاق خوبی داشته باشه کم کم به چشم آدم زیبا هم میاد

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍