2789
عنوان

نمی دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 113 پست
منم اینطوریم نمی تونم بگم برام عادی میشه که نمیشه هیچ وقت برای من مهم بوده و هست

اره واقعا موقعیت و پول کاری نمیکنه ک ب دل بشینه بیچاره هرکاریم بکنه ازش ایراد میگیره

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
سه سال بیشتره که حرف ازدواج هست الانم یه ماهه رابطه و رفت و امد نزدیک داربم مشاور یه بار رفتیم خوب ...

اوووووواین همه وقت؟عکسشونداری؟😁

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اتفاقا این چند وقت اخیر خوشم اومده از شخصیت و رفتارا و محبتاش. ولی نمی دونم چرا بهش علاقمند نمیشم ...

شاید هنوز اونطور علاقمند نشدی بهش

من خودم اول قیافه همسرمو نمیپسندیدم

الان ب نظرم خوشگله

یکمی صبر کن اگه نتونسی با قیافش کنار بیای بیخیالش شو مسئله کوچیکی نی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
سه سال بیشتره که حرف ازدواج هست الانم یه ماهه رابطه و رفت و امد نزدیک داربم مشاور یه بار رفتیم خوب ...

سه سااااال

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
یه مدت باهاش فقط چت کن و ارتباط رودر رو نداشته باش. سعی کن اصلا به قیافش فکر نکنی و عکساشو نبینی. اگ ...

چت کردن خیلی غلطه، شخصیت واقعی آدم تو چت مشخص نمیشه 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
سبزه س. ابروهاش بیش از حد پهن و مشکیه. مو کاشته موهاش وزه. دندوناشم یه کم جلوعه

ابرو دندونو میشه حل کرد

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
اگه دلت باهاش نیس نکن. هم خودتو هم اونو اذیت نکن. اونم حق داره با کسی ک دوستش داره ازدواج کنه

خب اون منو خیلی دوست داره به قول مشاوره شیفته مه و اگه من ولش کنم خیلی ضربه میخوره

دلمم میسوزه براش خیلی با من خوبه