2777
2789
عنوان

پدر بد دهن

878 بازدید | 35 پست

خواستم بدونم راه کاری چیزی دارید بابام بدون اینکه توجه کنه من دخترکم همینجوری فحش بهم میده 

خسته شدم 

اصلا منم هیچی مامانم خسته شده از بس حرف های بابام رو شنیده 

بعضی اوقات میگم 

خدا در بهشت رو برا ادمای بد دهن که توجه نمیکنن بقیه در موردشون چی میگن رو حرام کرده تو بسپر به خودش ولی دیگه دلم اروم نمیگیره 

خیلی ناراحتم

متاسفانه همچین آدمایی درست و اصلاح نمیشن چون از لحاظ روانی مشکل دارن که باید تو کودکی یا نوجوانی درمون می‌شده 

الان قطعا پدرتون بالای ۵۰ سال داره و خیلی سخته و یا غیر ممکنه که دست از رفتارش برداره،شما صبور باشید و هرچی گفت انگار چیزی نمیشنوی،بی تفاوت بودن رو تمرین کن میدونم سخته ولی چاره ای نیست،با آبغوره گرفتن کاری از پیش نمیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ آدم سالمی به نزدیکترین کس خودش فحش نمیده حتی در عصبانیت،اگر داد بدون که قطعا سالم نیست و دست خودش نیست،بدن که سالم باشه هیچ درد و بیماری رو حس نمی‌کنیم فقط کافیه جایی درد بکنه پس یعنی مشکلی اختلالی هست دیگه

متاسفانه همچین آدمایی درست و اصلاح نمیشن چون از لحاظ روانی مشکل دارن که باید تو کودکی یا نوجوانی درم ...

ممنون 

بله دقیقا هم مشکل من کمبود محبت پدرم از کودکی هستش 😢😓😓😓

منم بابای خیلی بددهنی دارم بخاطر همین خیلی درس خوندم چون بابام فقط شرط گذاشته بود دانشگاه دولتی درجه یک اگر بیارم میذاره برم منم دانشگاهمو زدم شهر دیگه . استخدامی هم رفتم شهر دیگه، کلا خونمو جدا کردم ازش راحت مستقل و مجرد دنیای بدون مرد واقعا خیلی عالیه. 

یاد داستان پدرم افتادم 

پدرم بسیار مودب 

با یه نفر خیلی بد دهن هم شیف شده بود 

که سر شوخی یه فحش بد میده به پدرم 

پدرم هم به شوخی چنان میزنه تو دهنش که دماغش میشکنه 

بعد با همون شوخی میبرتش بیمارستان 

خانومش کا پیگیر ماجرا میشه 

کلی کلی از پدرم تشکر میکنه 

چون میگه آدم های اطرافش به ستوه اومده بودن از دستش 

بعدشم دیگه کلا ادم دیگه شد

گاهی واقعا کتک استاد به ز مهر پدر

ممنون بله دقیقا هم مشکل من کمبود محبت پدرم از کودکی هستش 😢😓😓😓

مبادا این کمبود محبت رو بخوای جور دیگه ای ک صد برابر بهت آسیب وارد کنه جبران کنی،میدونی که چی میگم،با اینکه هیچ مردی جای پدر و محبتش رو نمیگیره🖤