2777
2789
عنوان

پدر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 35 پست
منم بابای خیلی بددهنی دارم بخاطر همین خیلی درس خوندم چون بابام فقط شرط گذاشته بود دانشگاه دولتی درجه ...

انقدر منم دوست دارم راحت شم از این خونه 

اگه تز نیمه پر لیوان ببینیم باز یه انگیزه برای پیشرفت میده🫠😆

انقدر منم دوست دارم راحت شم از این خونه اگه تز نیمه پر لیوان ببینیم باز یه انگیزه برای پیشرفت میده🫠 ...

ببین فقط درستو بخون نمیدونم کلاس چندمی من از دوران دبیرستان به خودم گفتم که من مستقل میشم روزی، درستو بخون دانشگاه دولتی قبول شو رشته خوب و ازمون استخدامی بده اونم بزن شهر دیگه. باور کن راحت میشی و انگیزت خیلی قوی هست پس تمرکزت رو بذار برای هدفت یعنی استقلال. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دردم باهات،بابای من اینقدر بد بود که همش تو ذهنم بود سم بریزم تو غذاش وفقط از ترس آبرو و زندان این کار رو نکردم و الان خداروشکر ازدواج موفقی داشتم و الان پدرم پیر شده و ۷۰ درصد خوب شده ولی مادر بیچارم دیگه پیر و شکسته و مریض شده از دستش😭 

آفرین تا وقتی ک از لحاظ تحصیلی و مالی مستقل نشدی وارد رابطه ای نشو،مثال الانیا که خودت میدونی چه وضع ...

بله ادمیایی که خودشون کامل نیستن عوض کامل کردن خودشون دنبال اینن که بقیه کاملشو کنه

پس هم دردیم 🥲

بله حالا به من فحش نمیده ولی به مامانم عصبانی میشه میگه ج. نده و دیگه به بقیه و مرده و زنده و خدا و امام و به همه فحش های خیلی زشت میده من فقط ازدواج کردم فرار کردم 

هم دردم باهات،بابای من اینقدر بد بود که همش تو ذهنم بود سم بریزم تو غذاش وفقط از ترس آبرو و زندان ای ...

وای منم همینطور، همین الانم گاهی میگم بکشمش 

یبار یه عالمه قرص پودر کردم که کم کم بریزم توی چایی تا بمیره 😆ولی ریختم رفت

وای منم همینطور، همین الانم گاهی میگم بکشمش یبار یه عالمه قرص پودر کردم که کم کم بریزم توی چایی تا ب ...

ولی الان خداروشکر میکنم که این کار رو نکردم ،چون هم خودم ازدواج موفق داشتم وهم بابام خوب شده