2777
2789
عنوان

منو مادرم😔

784 بازدید | 72 پست

سلام.بچه ها خلاصه میکنم چون واقعا حوصله اصلا ندارم.حالم بده

من ۷سال ک ازدواج کردم.همسرم از اولش هیچی نداشت.بابام اینا اول قبول کردن بعد ب من گفتن نظرت چیه منم گفتم اگه شما راضین منم راضیم.خلاصه بابام سه تا دوطبقه خونه و ملک کشاورزی و باغ داره.وضعش خوبه.ولی چون وام زیاد گرفته دریافتیش از حقوقش کمه

از طرفی مامانمم مغازه لوازم خانگی داره.معازه از خودشه.کلی ام طلا و پول داره.

من از وقتی ازدواج کردم تو یکی از خونه های بابام زندگی میکنم.بعد دوسال ب فکرم افتاده از همسرم پول ب عنوان اجاره بگیرم.ولی برا خودم پس انداز کنم و وام بنویسم

همسرمم خیلی مایل بود کرایه بود.

الان مادرم میگه کرایه رو باید بدی ب بابات نباید برا خودت پس انداز کنی.من گفتم بابام ک الحمدلله کلی سرمایه و خونه داره ب اندازه همه بچه هاش داره.دوتا برادر۲۰و۲۴ ساله و یه خواهر۱۷ساله تو خونه دارم.مامانم گفت تو اجاره بده برا پول توجیبی خواهرت

من اصلا ب خواهرم حسادت نمیکنم.چون خیلی بیشتر از اونیکه من تو خونه بودم خرج میکنه و لباس میخره

خلاصه من از حرفای مادرم خیلی ناراحت شدم.هرچی میگفتم.من فقط قصدم پس اندازه و ولخرجی نمیکنم.همسرمم خیلی ادم کاری و مرتب سر کار و زحمت میکشه

ولی چون پشتوانه نداشته نتونسته ب جایی برسه

پدرشوهرمم هیچی نداره ک کمکش کنه

بعد من از دست مامانم خیلی ناراحت شدم و وسایلم رو جمع کردم با دوتا بچع هام سر ظهر زنگ زدم همسرم اومد رفتیم تو خونه.تو خونمون هم درحال رنگ و بنایی.بادوتا بچه اومدم وسط رنگ و بدون آب و غذا همه وسایل جمع شده.

من خیلی برا مادرم توضیح دادم ک بذار ماهم ب ی چیزی برسیم بابام کمکمون کنه گفت نه به بابات چه ربطی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اشتباه از پدر و مادرتون بود که شما رو به آدم بی پول دادن

درسته پول نداره.ولی. اخلاق شخصت مهربون ادب معرفت.واقعا پدرنمونه خانواده خوب و مهربون.بسیار کاری و مسیولیت پدیز.

معلومه پدر مادر وقتی دارن چه اشکال داره کمک کنن مخصوصا اینکه داماد جنبه هم داره

همسایه ها و فامیل و اشنا هم همینو میگن

حتی عموم قبل از عروسیم گفت خونه رو بزن ب نام خودش

تبعیض بین بچه ها بوده همیشه..چی بگم والا... خب کرایه بهش بده ...اون ک وظیفه نداره شمارو تامین کنه ...مادر پدر تا ۱۸ سالگی وظیفه دارن بعدش دیگه خودتون باید رو پای خودتون باشید 

مامان یه دخمل گوگولی
2790
2778
2791
2779
2792