2777
2789
عنوان

منو مادرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 72 پست

خوب یه مدت اجاره بده  اگه واقعا نمیتونید برید جای ویگه چون چشم مادرت دنبال اون پوله اگه ندید ب اتون برکت نداره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگه بودم میرفتم به خاطر اینکه حرف مادرت درسته 

نه اینکه کرایه بدی اینکه به پدرت ربطی نداره 

خانواده پسر باید حمایت کنن از نظر من 

اگر نمیتونن از روز اول میدونستی نداره خودت شاغل میشدی

اولا اشتباه میکنی پول احاره از شوهرت میگیری ولی پس انداز میکنی چون شوهرت تو خیالش داره دین پدرت میده درحالی که اینطور نیست بعد ها بد میشه براتون مادرت هم خیلی بی عقلی کرده که این حرف زده

درستش اینه خودت با پدرت حرف بزنید و ازش بخوای نه مامانت

بنظرم پدرت وظیفه اش هست کمک کنه دستتون بگیره همین که از اخلاق شخصیت همسرت راضی هستی و این ویژگیش چیز کمی نیست

یعنی هیچکس نیس یکم من. اروم کنه

نمیشه مستقیم با پدرتون صحبت کنید و بهش بگید اجاره ای که شوهرتون میده رو می خواین برای پس انداز نگه دارید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من اصلا بهت حق نمیدم واسه چی پدر مادرت انتظار کمک داری بلاخره اونام پس انداز میخوان واس عروسی خواهر برادرات جهیزیه عروسی طلا و.... فقط شما تنهاکه بچش نیستی 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
همسایه ها و فامیل و اشنا هم همینو میگنحتی عموم قبل از عروسیم گفت خونه رو بزن ب نام خودش

نه دیگه توقع نباید داشته باشین از خانواده

اونا زحمت‌کشیدن ،شمام انشالله با زحمت ب همه چی میرسین

تقصیر و وظیفه کسی نیس مشکلات و حل مشکلات شما

مقصرخودت بودی ک خواستی ازجیب شوهرت بگیری بزاری توجیب خودت خب این چ معامله ای بود رایگان بدون کرایه نشسته بودی لازم بود خودت این پیشنهاد بدی بعدم ناراحت بشی اونام زحمت کشیدن واسه پولشون مگ پول بدست اوردن الکیه  چون دارن قرارنیس ک بذل بخشش کنن 

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

وای باورم نمیشه در این حد.... 

حالا7 سال گذشته با دوتا بچه نمیشه گفت چرا شوهر بی پول گرفتی ولی اینکه حمایتت نکنن خیلی بده ینی چی بهشون بگو سهممو میخام شما منو اینطوری کردین

خودت با پدرت صحبت کن بگو منم دخترتم به این پول نیاز دارم با خواهرم فرقی ندارم با مادرتم یه مدت قهر ...

بابام حرفی نداشت وقتی از بیرون اومد گفت من هیچوقت همچین حرفی نزدم.بابام همیشه میگه بشین تو خونم تا خونه دار بشی.هیچوقت حرف از کرایه نزده

خب عزیزم فکر نمی کنی تو ۷ سال باید جوری زندگی می کردی که خونه بخری، من راستش مدل شما نمی تونم زندگی کنم، بابای من وضعش خیلی خوبه و حتی خونخ داده دو تا داداشام رایگان نشستن و مغازه هم داده بهشون ولی به ما دخترا این چیزا نداده فقط جهیزیه و سیسمونی معمولی، حالا من واسه تعویض خونه اسفندماه ازش ۵۰ تومن قرض گرفتم بخدا اینقدر خجالت می کشیدم و به هر دری زدم تا بتونم پولش رو بدم ، اخرشم بعد از سه ماه بهش دادم.