2777
2789
عنوان

منو مادرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 72 پست
پس دیگه به مادرتون حرفی نزنید و پول رو برا خودتون پس انداز کنید

طبق گفته نی نی سایتی ها نتیجه گرفتم کرایه رو برم و بی منت بشینم

زمینمو بفروشم چندتا وامم جور کنم‌از اینجا برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق گفته نی نی سایتی ها نتیجه گرفتم کرایه رو برم و بی منت بشینمزمینمو بفروشم چندتا وامم جور کنم‌از ا ...

زمینت رو نفروش به نظرم حیفه ،حداقل اگر میفروشی باهاش یه واحد کوچک بخر ،زمین رو نفروشی برای پول پیش خونه و اجاره و ... 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

کاش اگر پدرتون میتونست  از  ایشون پول قرض می کردی زمینت رو می ساختی بعدا کم کم بهش پس می دادی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

همسایه ها و فامیل و اشنا هم همینو میگنحتی عموم قبل از عروسیم گفت خونه رو بزن ب نام خودش

کاش وقتی مادر پدرا پول دارن هنوز بچه ها تو سختی بیشتری نیفتادن کمک کنند تا به جایی برسن ،نه که به بدبختی و گریه بیفتن برای یه قرون دوهزار عزیزم منظورم فقط شما نیست ها پدرو مادر خودمم همینن 

🌸🌸
کاش وقتی مادر پدرا پول دارن هنوز بچه ها تو سختی بیشتری نیفتادن کمک کنند تا به جایی برسن ،نه که به بد ...

و چ بدتر ک پدرمادرم برا برادرم خونه میده برا خودشون مغازه هم میده.همه جور حمایت میکنه.ولی دخترا این حقو ندارن 

یعنی من ب عنوان دختر پدرم حقی از مالش ندارم

عزیزم خدا عمر ۱۰۰ ساله به پدر مادرت بده ولی مال پدری زمانی هست که خدای نکرده  در قید حیات نباشه .وقتی خدا رو شکر پدرت هست خودشم زندگی  داره هزار خرج داره الان چند سال دیگه میدونی چند ب ابر قیمت جهاز تو باید به خواهرت جهاز و سییمونی بده .الان خودشونم خرج دارن پیری هزار تا خرج داره مریضی و مراقبت داره اگه الان بخوان مال و اموالشکن رو تقسیم کنن خودشکن جه طور زندگی کنن .له خدا اگه دو روز بری پرستاری شون بکنی هزار تا بهونه میاری که بچه ام مدرسه میره شوهرم غذا نداره خودمم دست و پام درد میکنه .شوهرتم الان خوبه که چند سال نشسته خ نه پدرت به خدا اگه دو بار پدر مادرتو ببره و بیاره دفعه سوم غر میزنه و به سرت منت میزاره شما کع خدا رو شکر هم جوونی و زمین هم داری یکلش یکاش میسازید با خونه میخرید اما پدر مادرت مال و اموالشون رو گذاشتن ب ای نوقع و پیریشون اگه تو مال و اموال بخوان تقسیم کنن خ‌اهر براورت هم مدعی میشن  و میخوان چی برای خودشون‌می مونه .فردای روزگار هم خودت به سر شکع ت منت میزاری که بابام خ نه داد و ال داد بل داد .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا