2777
2789
عنوان

منو مادرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 72 پست
ینییی چی این حرفا دخترشونه هاااا

والا کمک هم یه حدی داره ایشون 7سال کرایه خونه نداده مفتکی نشسته توخونه هف سااال خیلیه اگ میخواس تو این هف سال خودش رو جمع میکرد مطمعن باش بازم اجازه ازش نگیره همین آش و همی کاسس... پول الکی بدست نمیاد ک اینام ازپولشون بگذرن دوتا دیگ برادر داره اینام ازدواج میخوان جهاز میخوان ی خواهر دیگ داره مگ همینا خرج ندارن قرارنیس تا اخر عمر رایگان بشینن توخونه پدرش هرچیزی حد داره من همسر خودم بخدا باخرج خودش  نامزدی عروسی جهاز و حتی خونه اجاره کرد بدون  هزارتومن ک کسی کمکش کنه هفت ساله ازدواج کردیم امسال تونستیم ی زمین بخریم خداروشکر ایشونم تواین هف سال کاری نکرد مطمعن باش هف سال دیگم خونرو بش بده با این گرونیا نمیتونه صابخونه بشه پس حکم ایجاب میکنه ک حداقل کرایه بشون بده حالا پول پیش نده ولی کرایه بده 

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
منم اگه بودم میرفتم به خاطر اینکه حرف مادرت درسته نه اینکه کرایه بدی اینکه به پدرت ربطی نداره خانواد ...

خودمم شاغل شدم تقریبا خیاطی میکردم.ولی همسرم با دست خالی خودش عروسی گرفت طلاهاشو خرید.پول پیش این خونه بابام رو جور کرد داد ب مستاجر قبلی تا بره ما بیایم

شیر بها داد

دانشجو هم بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن خودت خاستی.درصورتی شوهرم من خیلی خوبهشوهر های دختر خالم وضعشون بدنیس.یعنی یه خونه دارن.ولی باره ...

چند ساله ازدواج کردی عزیزم؟ یه نصیحت بهت بکنم از اول زندگی مشترک تا ۲۰ سال در مورد شوهرت مطمئن نباش که مرد پاک و خوبیه، چون اکثر مردها هر چند با ظاهر مظلوم و پاک، شرایطش باشه کج روی خواهند داشت‌. من مردهایی را می شناسم که بعد از یه عمر زندگی و با داشتن بچه بزرگ و حتی نوه رفتن زن صیغه کردن.

من اصلا بهت حق نمیدم واسه چی پدر مادرت انتظار کمک داری بلاخره اونام پس انداز میخوان واس عروسی خواهر ...

دارن ب اندازه همش دارن.فقط مامانم حدود۵۰۰ ملیون طلا داره.حدود۲۰۰ملیون سکه داره.معازه داره.

نه دیگه توقع نباید داشته باشین از خانوادهاونا زحمت‌کشیدن ،شمام انشالله با زحمت ب همه چی میرسینتقصیر ...

یعنی میگم وقتی دارن چرا نباید کمک کنن.اگه نداشتن هیچ توقعی ندارم ازشون

مقصرخودت بودی ک خواستی ازجیب شوهرت بگیری بزاری توجیب خودت خب این چ معامله ای بود رایگان بدون کرایه ن ...

تو جیب خودم چیه خواهر .

دارم باهاش وام میدم گ بشه پس انداز ک بذارم رو زمینمون زمین بهتر بخرم

خب عزیزم فکر نمی کنی تو ۷ سال باید جوری زندگی می کردی که خونه بخری، من راستش مدل شما نمی تونم زندگی ...

خونه داره و ب شما نداده.بعدشم چزا یلید اینقد تبعیض بین دختر و پسر باشه

خونه داره و ب شما نداده.بعدشم چزا یلید اینقد تبعیض بین دختر و پسر باشه

این تبعیض بد هست ولی من شخصیت خودم هم اجازه نمیده دستم جلو بابام دراز باشه ، کلا خودم و شوهرم مستقل هستیم، تا حالا سه بار خونه عوض کردیم فقط در حد جزیی ازش قرض کردیم و پس دادیم، تازه چون خوش حسابیم به ما قرض میده وگرنه به ابجی بزرگم حتی قرض هم نمیده🥺

چرا پدرمم میدونه حرفی نداره بیچاره

پس دیگه به مادرتون حرفی نزنید و پول رو برا خودتون پس انداز کنید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده