2777
2789
عنوان

منو مادرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر شوهرم شوهرم نکن آخرش همین شوهر انگشتتو پر عسل بکنی تو دهنش یجوری گازش بگیره نفهمی از کجا خوردی !!

اصلا نباید می‌رفتی زیر دین بابات !پدرزن و داماد هم بده نمی‌کردس باهم !اگر شوهرت داره اجاره بده بره به یکی دیگه اجاره بده این وسط بحثی هم نباشه !

اینو ببین شوهرت پس فردا میگه شما باعث شدین من پیشرفت نکنم !!

چشمم ندوز به مال بابات !بجز تو ۳ تا بچه دیگه هم داره !اگر به شما بده تبعیض میشه 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
وای باورم نمیشه در این حد.... حالا7 سال گذشته با دوتا بچه نمیشه گفت چرا شوهر بی پول گرفتی ولی اینکه ...

میگن خودت خاستی.درصورتی شوهرم من خیلی خوبه

شوهر های دختر خالم وضعشون بدنیس.یعنی یه خونه دارن.ولی بارها بشهون خیانت کردن.از خونه بیرونشون کردن.همسر من خیلی آدم پاک و شریفیه.ولی متاسفانه اینارو نمیبینن

بابام حرفی نداشت وقتی از بیرون اومد گفت من هیچوقت همچین حرفی نزدم.بابام همیشه میگه بشین تو خونم تا خ ...

خب تو که میشناختیشون از اول موضوع با پدرت درمیون میذاشتی و میگفتی بین خودمون دوتا باشه الانم دسر نشده با پدرت هماهنگ کن پول کرایه همسرت بده پدرت و پدرتم به خودت برگردونه بگو مامان نفهمه 

انقدر شوهرم شوهرم نکن آخرش همین شوهر انگشتتو پر عسل بکنی تو دهنش یجوری گازش بگیره نفهمی از کجا خوردی ...

باور کنین شوهرم یه آدم کاملا بی توقع حتی اگه بابام همین الان بگه از خونم بلند شو بلند میشه بدون کوچک ترین ناراحتی.همیشه احترامشونو داشته بیشت ازمن

خب تو که میشناختیشون از اول موضوع با پدرت درمیون میذاشتی و میگفتی بین خودمون دوتا باشه الانم دسر نشد ...

مشکلم  الان کرایه و دادن نیس الان بحث بین منو مامانمه ک چرا باید درحقم ابنجور باشه😭

باور کنین شوهرم یه آدم کاملا بی توقع حتی اگه بابام همین الان بگه از خونم بلند شو بلند میشه بدون کوچک ...

من نگفتم بده که 

ولی محبت بیش از حد گاهی اوقات نتیجه عکس میده !

یعنی ممکنه تو با رفتارات اونومتوقع کنی !وگرنه‌هممون انسانیم‌.

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
مشکلم الان کرایه و دادن نیس الان بحث بین منو مامانمه ک چرا باید درحقم ابنجور باشه😭

گفتم با رفتارت نشون بده ازش دلخوری بذار بدونه وظیفشه به عنوان یه مادر بینتون عدالت برقرار کنه،همیشه تو همه ی خونه ها تبعیض هست و من از این موضوع هم تو خانواده خودم و هم همسرم رنج بردم درکت میکنم ولی تو خودت نریز بگو بهشون ازش ناراحتی

خیلی درکت نمیکنم، میگی شوهرت مرد خوبیه پس چرا میخوای ازش کرایه بگیری خب همون پولو پس‌انداز کن کرایه ...

خب اگه مجبور نباشه ک اجاره بده.پس انداز نمیشه مطمعنم.خرج میشه

از طرفی هم شوهرم اسرا زیاد ب دادن کرایه داره.میگه اگه کرایه ندیم از اینجا بریم.من خجالت میکشم.بدون کرایه بشینم