2777
2789
عنوان

اگه یه پسر..

338 بازدید | 41 پست

درمورد بدبختی های و درگیری های ذهنیش با یه دختر حرف بزنه نشونه چیه؟؟! اصلا یعنی چی؟اون دختر رو دوست داره؟بهش اعتماد داره؟یا سطل آشغال؟ (یعنی بار منفی و حس بدشو فقط می خواد رو یکی بریزه).....یا همینطوری؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب سطل آشغال فکر نکن 

اولا اعتماد داره و دلش میخواد با ی آدم مطمئن درد و دل کنه دوما شاید فکر میکنه شما میتونی بهش راه حل خوبی بدی 

سوما ممکنه میخواد با این حرفا بهت نزدیک شه و رابطه ای شروع کنه

ب سطل آشغال فکر نکن  اولا اعتماد داره و دلش میخواد با ی آدم مطمئن درد و دل کنه دوما شاید فکر م ...

ممکنه.......

ولی خب شاید الان انتخابش منم چند سال دیگه می‌ره با یکی دیگه،یعنی یکی دیگه رو انتخاب میکنه نه منو

اووووه فعلا خوش باشین ب ته این رابطه فکر نکن هر دوتاتون تا ۲۵ سالگی کلی نظرتون تغییر میکنه من فکر ک ...

اون خیلی سعی میکنه باهام خوش باشه .....ولی من خیلیا اینطوری رفتار نمیکنم چون حس میکنم داره منو سطل اشغال خودش می‌کنه و در آینده یکی بهتر از منو میبینه (از اونجا خیلی آدم ظاهربینیه)بعد حتی اسمم یادش نمیاد.......

واسه همین فکر میکنم که هیچ دلیلی ندارد که سرد رفتار نکنم...

اون خیلی سعی میکنه باهام خوش باشه .....ولی من خیلیا اینطوری رفتار نمیکنم چون حس میکنم داره منو سطل ا ...

آفرین بهت ک همچین فکری میکنی اولا ک سن هر دوتاتون خیلی پایینه و در اینکه همه آدما در سنین بالاتر کلی تغییر میکنن شکی نکن مخصوصا درمورد پسرا 

بعدشم وقتی حتی اسمتم فراموش میکنه پس مطمئن باش ایشون هیچ حسی بهت نداره جز ی دوستی ن چندان محکمی باهات داره

اصن پسر ۱۵ ساله ج میدونه عشق چیه

آفرین بهت ک همچین فکری میکنی اولا ک سن هر دوتاتون خیلی پایینه و در اینکه همه آدما در سنین بالاتر کلی ...

واسه همین قضیه من حس میکنم اصلا خودم نیستم حس میکنم اون همش باهامه ولی از این حس اصلا خوشم نمیاد و اینکه رو کل زندگیم و درسم و.....خیلی تاثیر گذاشته....

در واقع من هیچ کار مثبتی نمیتوانم انجام بدم در طول روز چون علاوه بر وسواس ذهنی شدیم که واقعا ازم انرژی می‌بره.... حس میکنم فکر کردن به اون(با اینکه خودمم از اون در همه مورد)بهتر می‌دونم ولی باعث میشه که من تو یه سوراخ امن قایم بشم از مشکلات، یعنی یه جورایی از مشکلات قایم میشم.....

چون از استرس خسته اممممممممممممممم و هیچ تفریحی هم ندارم .....خیلی از آرزوهامو خاک کردم به خاطر درس خواندن با اینکه اصلا هم علاقه ای ندارم ولی برای انتخاب رشته کلی استرس دارم 

واسه همین قضیه من حس میکنم اصلا خودم نیستم حس میکنم اون همش باهامه ولی از این حس اصلا خوشم نمیاد و ا ...

ببین بذار درست متوجهت کنم عزیزم شما الان باید رو اهداف شخصی خودت تمرکز کنی ن رو مشکلات بقیه اگ وایب بدی ازش میگیری کات کن دیلیت اکانت بزن شماره اتو عوض کن و ... سن شما مناسب ارتباط عاطفی واقعا نیس رابطه عاطفی انرژی و افکار و سن خاص خودشو داره اگ از الان ب ازدواج و دوس پسر و عشق فکر کنی مطمئن باش از درس و زندگی و شغل دور میشی تو ک نمیخوای آینده اتو برا این چیزا خراب کنی درسته؟الان باید شاد باشی ب اهدافت فکر کنی و انرژیتو بذاری رو درس ن حروم کنی برا یکی دیگه مگر اینکه بتونی فکر کنی اونم دختره و ی دوست ساده و اگ بازم حس خوبی نمیگیری دکمه اشو بزن

ببین بذار درست متوجهت کنم عزیزم شما الان باید رو اهداف شخصی خودت تمرکز کنی ن رو مشکلات بقیه اگ وایب ...

حقیقتا نسبتا فامیلی داره باهام خیلی دوست اونجوری هم خدارو شکر نیستیم ......منم کلا سعی میکنم تا حد امکان نبینمش ،،شمارمو خواست بهش ندادم ولی باز تو فکرمه

فکر کنم به خاطر وسواسمه روز به روز شدیدتر میشه استرسمم خب خیلیییی بالاست......به این فکر میکنم بعضی وقتا که تا آخر عمرم نباید ببینمش چون هیچ لزومی واقعا نداره دیگه 

حقیقتا نسبتا فامیلی داره باهام خیلی دوست اونجوری هم خدارو شکر نیستیم ......منم کلا سعی میکنم تا حد ا ...

خودتو درگیرش نکن چون واقعا چیزی بینتون نیس و ی حرف زدن معمولیه چیز خاصی نیس 

بچسب ب درس و زندگیت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز