2777
2789
عنوان

اگه یه پسر..

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخم مرغ اب پز کن بزار تو یخچال بگو صبح بخوره چاییم بزار تو فلاسک😁

اونوقت کی واسش لقمه بگیره؟

گشاد خان تا صبحونه تازه نباشه لب نمیزنه آشفته میره سرکار

بعد میاد میگه تو ب من نمیرسی محل نمیدی 

صبحونه خوب نخوردم

چجوری دلت اومد بخوابی من تنهایی صبحونه بخورم 

اوووه لوسه ک نگو

وقتی موبایل دستشون باشه تو فضای مجازی خیلی راحت دوست پیدا میکنند. الانم که اکثرا دارند. 

اگه ننه باباهاشون گوشیاشونو چک کنن و تایم مشخصی ازشون بگیرند این بلاها سر بچه ها نمیاد

از لحاظ روحی و درسی افت میکنن

اگه ننه باباهاشون گوشیاشونو چک کنن و تایم مشخصی ازشون بگیرند این بلاها سر بچه ها نمیاد از لحاظ روحی ...

باور کنید دخترای  سیزده چهارده ساله با کسایی همسن پدر و پدر بزرگشون دوست میشن. که یک علتشم بی توجهی پدر و مادر و کمبود محبت هست.

باور کنید دخترای  سیزده چهارده ساله با کسایی همسن پدر و پدر بزرگشون دوست میشن. که یک علتشم بی ت ...

میدونین باورم چیه؟ اینکه ی دختر کم سن و سال به ی خرفت همسن پدر بزرگشون دوست میشن فقط و فقط اون مرتیکه مقصره چون دربرابر اون بچه مسئوله اگ آدم باشه بهش گوشزد میده راهنماییش میکنه و مث ی پدر باهاش برخورد میکنه ن وسیله ای برای هوسبازی...

باور کنید دخترای  سیزده چهارده ساله با کسایی همسن پدر و پدر بزرگشون دوست میشن. که یک علتشم بی ت ...

انقدر موضوعی که من تایپیک کردم رو به حاشیه و این چرت و پرتا نبرید  این کار شما فقط و فقط یه توهین به منه یه سوال عادی پرسیدم که برام سوال بود و میخواستم بدونمش ... .

شما با این طرز نوشتنت فقط نشون دادید که الویت هاتون کجاست و فقط متاسفم که بدون درک و فکر کردن صحبت می‌کنید.

میدونین باورم چیه؟ اینکه ی دختر کم سن و سال به ی خرفت همسن پدر بزرگشون دوست میشن فقط و فقط اون مرتیک ...

شما اگه نمیتونید فقط درمورد همین تایپیک نظر بدید ....پس به نظرم اصلا نظر ندید....چون شما با در نظر گرفتن گزینه فقط نشون دادید که الویت هاتون کجاست.....و اصلا درک نکردید هدف از تایپیک واقعا چی بود....