2777
2789
انشالا فقط استرسو بریز دور 

اره ولی دست خودم نیست الانم که شک دارم شاید مشکل از شوهرم باشه دیگه بدتر

امید به خدا

مرسی عزیزم

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من دکترم گفته روز سوم پریودم باید برم سونو. این سونو همون سونو واژینال هست؟ چجوریه کسی اطلاع دا ...

روز سوم؟؟نمیدونم شاید واژینال باشه دکتر من به من همیشه میگه وسط سیکلم برم سونو

چی شداستارتر باردارنشدی؟ خیلی خوب پست هاتو نوشتی

سلام نه عزیزم هنوز باردار نشدم شوهرم قبل از عید عمل واریکوسل کرد الان نزدیک سه ماهه عمل کرده

این ماه اخرای اردیبهشت میخوام قرص لتروزول بخورم شاید خدا خواست وشد...واگر نشد بعد از ماه رمضون میرم که امپولا رو بزنم..البته شوهرم هم باید بره دکتر ودارو بگیره ...دعام کنید ...دهم ماه رمضون میریم مشهد..میرم که از امام رضا(ع)بگیرم انشالله

ازیه چیزی خیلی خوشم اومد واینکه توهمه ی پستهای مربوط به درمانت نوشتی اگه خداصلاح بدونه ،این روحیه رضایت و سپردن کاربه خدا واقعاقابل تحسینه،بهت غبطه میخورم چون بااین روحیه کلی قصرتوی بهشت برای خودت درست کردی وپیشاپیش فرستادی

به دل سپردم به کسی نسپارددل،تورابدیدم نه صبرماندونه هوشم

منم مشکلم مث شماست و۲ساله منتظرم 

واسه همین پست هاتوکامل خوندم

ماه رمضون کلا گفتم بهش فکرنکنم وبه خودم وذهنم وروحیه ام استراحت بدم وکیف کنم ازمهمونی خدا،بعدازماه رمضون بایه روحیه وتوکل عالی دوباره بازدرمان روشروع کنم،البته ازشیمیایی به طب سنتی تغییرجهت دادم😄

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان?page=1

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
ازیه چیزی خیلی خوشم اومد واینکه توهمه ی پستهای مربوط به درمانت نوشتی اگه خداصلاح بدونه ،این روحیه رض ...

ممنونم عزیزم امیدم به خداست رفتم مشهد واز امام رضا خواستم تا خدا چی بخواد

منم مشکلم مث شماست و۲ساله منتظرم  واسه همین پست هاتوکامل خوندم ماه رمضون کلا گفتم بهش فکرنکنم ...

انشاله بعد ماه رمضون همین ماه مامان میشی قلبا برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن

این ماه لتروزول خوردم واقدام کردم ده روز اقدام در مشهد داشتم وهمونجا از امام رضا خواستم ولی درد به اون صورت مثل قبلنا نداشتم البته اینم بگم بی خیالتر از قبل شدم ۲۷ اردیبهشت اخرین پری بوده چون قرص خوردم باید ۲۷ حرداد پری بشم کاش نیاد خدا کنه نیاد...اگر خدای نکرده نشد میرم برای امپول سینال امپولارو گرفتم تو یخچاله تا خداچی بخواد

ازیه چیزی خیلی خوشم اومد واینکه توهمه ی پستهای مربوط به درمانت نوشتی اگه خداصلاح بدونه ،این روحیه رض ...

عزیزم درمانت چی بوده چیکارا کردی؟؟من اخه شوهرم مشکل داشت وما نمیدونستیم 

عزیزم درمانت چی بوده چیکارا کردی؟؟من اخه شوهرم مشکل داشت وما نمیدونستیم 

سلام گلم خوبی،باورت میشه من تقریبا ۳ساعت پیش جواب آز گرفتم عددبتا ۱۷۵۶بود😍😍😍

خداروشکربالاخره خداحاجتمودادازخوشحالی درپوست خودم نمیگنجم انشالله روزیه شما بشه به زودی

من خودم تنبلی تخمدان داشتم تحت درمان ودارو 

عکس رنگی هم قبل ازعیدگرفته بودم

ماه قبل دکتر۲۴تا اچ ام جی و۲تا اچ سی جی و ۷۰_۸۰تاقرص داده بودبهم وکلی هم رعایت نزدیکی و غذایی و دعا ونذر ولی آخرش پری اومد ومنم خیییییلی ناراحت شدم وباخودم لج کردم تماااام قرص ودارو روگذاشتم کنار حتی متفورمین که ۱ونیم سال میخوردم واسیدفولیکمو !!!گفتم فعلا به بدنم استراحت بدم تا یکی دوماه دیگه که درکمال ناباوری این ماه حامله شدم