2777
2789

اخرین پریود ماه قبلم ۶ دی بود ومن هم کماکان امیدوار به لطف وکرم خدا...

از روز ۳ پری قرص لتروزول دوتا ویه دونه کلومیفن خوردم امروز۱۲ سیکلمه یه شب درمیون پروژه 

قصد داشتم دوشنبه برم دکتر ولی شوهرم میگه این ماهو ولش کن بذار ماه بعد برو 

فعلا قصد دارم دکتر نرم برای اندازه گیری سایز فولی

کمی سینه هام درد داره 

راستی دوماه میش رفتم چله بری پیش یه پیرمرد سیدی

برام دعا کنید خیلی وقته منتظرم الان یکساله که دارم دارو ودرمان میکنم

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم

جاریم بهترین دوستم بود ولی مدتیه خودش رو بهم نشون داده الان که فکر میکنم میبینم همیشه رفتارش همین بود منتها من نمیدیدم ودقت نمیکردم

این روزا اون خیای فکرمو مشغول کرده واعصابمو بهم ریخته اینکه من انقدر همیشه باهاش خوب بودم وبی ریا واون نه اذیتم میکنه...

بگذریم...با بچه هاش خوش باشه کاریش ندارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام امروز ۲۸ سیکلمه علایم بارداری که ندارم کمی درد سینه همین که اونم همیشه قبل پریود دارم

یعنی میشه که بشه...

فال انبیا کرفتم حضرت شعیب اومد نوشته بود صاحب فرزند میشم که قدمش مبارکه..

میبینید برای امید داشتن به هرچیزی چنگ میزنم..

بالاتر از همه ی اینا امیدم به خداست 

ختم قران هدیه حضرت نرجس خاتون الان جز ۱۹ هستم خدایاااا خدایاااا خودت کمکم کن 

شوهرم باز حرف از ماموریت رفتنشه بهش گفتم نرو که پریود شدم میخوام برم دکتر واینا وشاید هم برم عکس رنگی

یعنی میشه خدا معجزه کنه واین ماه باردار باشم ودیگه نرم دکتر وامپول ودارو وسونو...

انگشتر دست راستمو نذر کردم برای امام رضا(ع)

شوهرم هم چند روزا هم گفت که گوسفند نذر امام رضا(ع)کرده 

برام دعا کنید خسته شدم ولی هنوووز امیدم به خداست..

خانومی سلام.

من امروز عضو نی نی سایت شدم

یه سوال داشتم میشه راهنمایی کنین

نزدیک سه سال و نیمه ازدواج کردم

با قرص جلوگیری میکردم

یازده ماهه که جلوگیری ندارم و باردار نشدم

۲۶سالمم هست.

کی باید به دکتر مراجعه کنم با همسرم باید برم یا تنها؟؟؟؟؟

خانومی سلام. من امروز عضو نی نی سایت شدم یه سوال داشتم میشه راهنمایی کنین نزدیک سه سال و نیمه ازد ...

سلام عزیزم باید هر چه زودتر بری دکتر 

دکتر بهت میگه چیکار کن سونو خودت باید بشی وشاید هم بگه شوهرت ازمایش بده بعد هم دارو بهت میده وانشالله زودی باردار میشی

این ماه پریودم عقب افتاد ۶ روز دیرتر پریود شدم ۳۸ روزه شد سیکلم

دوشنبه ی هفته ی پیش رفتم دکتر گفتم که باردار نیستم وچیکار کنم عکس رنگی نوشت ودارو وسینال اف ولتروزول 

گفت بیا ای یو ای گفتم شوهرم مخالفه

دوروز بعد از پاکیم باید برم عکس رنگی 

برام دعا کنید امروز روز سوم پریه

امروز پاک میشم زنگ زدم نوبت گرفتم شنبه ساعت نه ونیم رادیولوژی خانم دکتر احتیاط کار میخوام برم برای عکس رنگی شدییید میترسم خیلی برام دعا کنید هم اینکه اذیت نشم هم اینکه موردی نباشه وهم اینکه زود باردار بشم شوهرم هم بازم دوشنبه میره ماموریت

با سلام. من و همسرم یک سال هست که اقدام کردیم برای بارداری البته نه به صورت مداوم و طی دوره تخمک گذاری، اما به هرحال بارداری صورت نگرفته. تاریخ تخمک گذاریم درد کمی دارم و تا حدود یکی دوسال پیش همراه یا درد یک ترشح سفید لزج داشتم و بعد از اون ترشح ردم تموم میشد. اما الان یه دوسالی هست اون تزشح کم کم ول شده و فقط درد تخمک گذاری رو دارم

آزمایشهایی که انجام دادم

F.B.S=91

Reference value= 70-100

Vitamin D= 8.1

کمبود= کمتر از 10 ناکافی= 10-29 کافی=30-100

TSH=2.11

0.36-6.3 Euthyroidism کمتر از 0.36 hypertyroidism بیشتر از 7.1 hypothyodisim

Anti TPO= 16.1

بیشتر از 40 مثبت

FSH= 23.50

فولیکولار 2.8-11.3 لئوتال 1.2-9 پیک تخمک گذاری 5.8-21 یائسگی 21.7-153

LH= 4.26

نیمه اول فولیکولار 1.5-5.8 نیمه دوم 2-8

Pro;action= 10.10

Reference value= 5-35

AMH= 1.81

برای زنان بین 13 تا 45= .9-9.5

من 31 سالمه. قدم 176، وزنم 55، پریودهام منظم و روز سوم پریودی آزمایش دادم

چیزی که از آزمایش فهمیدم کمبود ویتامین دی دارم و مقدار FSH انقدر بالا هست که تو رنج یائسگی افتاده. با این تفاسیر امکان بارداری بدون دردسر رو ندارم درسته؟

با سلام. من و همسرم یک سال هست که اقدام کردیم برای بارداری البته نه به صورت مداوم و طی دوره تخمک گذا ...

من که زیاد سر درنمیارم ولی به نظرم ازمایشاتت خوبه انشالله به زودی باردار میشی عزیزم

امروز ۲۱ بهمن رفتم عکس رنگی خیلی خیلی میترسیدم ولی اونقدری سخت نبود که فکر میکردم قبلش شیاف دادن زدم وحسبنا الله ونعم الوکیل نعم المولا ونعم النصیر خوندم تا اروم بشم وقتی واردش شدم انگار وارد اتاق عمل شدم محیطش ترس اور بودگریه ام گرفته بوددکتره باهام حرف زد گفت کی گفته درد داره ؟درد نداره ودلداریم داد حالم بهتر شد دراز کشیدم ویه چیزی مثل دستگاه معاینه فرو کرد که دردش هم مثل معاینه بود بعد یه مایعی رو زد که اونموقع یه دردی مثل درد پریودی اومد وعکس گرفت ودر کل ده دقیقه شد ولوله ها باز بودن خداروشکر درد داره ولی کنه دردش در حد درد پریودیه

از اونطرف هم شوهرم دید من انقدر دارم پیگیزی میکنم وانقدر دارم به خودم زحمت وسختی میدم گفت برای منم نوبت بگیر برم دکتر ارولوژی واونم رفت دکتر معاینه اش کرده بود گفته بود واریکوسل نوع ۲ داری وباید ازمایش اسپرم بدی ازمایش داد جوابش رو۲۴ بهمن میده خیلی نگرانم وای اگه مشکل از شوهرم باشه سخت تر میشه خدای نکرده عمل وچند ماه صبر کردن اونم با تنبلی تخمدانی که من دارم امپولای سینال رو گذاشتم یخچال منتظر میمونم ببینم نتیجه ازمایش شوهرم چی میشه بعد تصمیم میگیرم چیکار کنم تورو به حضرت زخرا برام دعا کنید

سلام بچه ها 

من ۲۶ سالمه چند ماه پیش پریودیم بهم ریخت 

رفتم دکتر برام ازمایش نوشت کامل کامل 

اولین دکتر زنانی که رفتم گفت ذخیرت کمه و برو مرکز نازای اسم بنویس و نوبت بگیر 

منی که یک ساله عروسی کردم و اقدام هم نداشتم برا بارداری همچین حرفی چقدر دردناکه و ناامید کننده کار من شد دکترای مختلف رفتن در عرض دوماه افسردگی شدید گرفتم و ماه دوم اقدامم هم از استرس مریض شدم و نزدیکی واسه اقدامم نداشتم همش کارم گریه بود تا یه اتفاق افتاد و فهمیدم که دنیا و زندگی ارزش نداره واسه هیچی غصه بخوری خیلی بیخیال شدم دکتر اخری که رفتمم گفت خامم تو ۹۹ درصد طبیعی باردار میشی اونم بهم ارامش داد و بهم کلومیفن داد و من تو ماه سوم اقدامم باردار شدم 

اینارو نوشتم که بگم اول استرس رو از خودتون دور کنید دوم تغذیه تونو درست کنید و کلا توکل کنید بخدا همچی خودش درست میشه من اینقد ناامید بودم که اگه همینجور پیشیرفتم به بچه که نمیرسیدم هیچ از ایترسم میمردم 

سلام بچه ها  من ۲۶ سالمه چند ماه پیش پریودیم بهم ریخت  رفتم دکتر برام ازمایش نوشت کامل ک ...

ای جان به سلامتی اره هرچی خدا بخواد همون میشه برای منم دعا کن عزیزم