2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شرمنده سینال اف برای چی استفاده میشه من پی سی او هستم وتحت درمان

سلام عزیزم منم پلی کیستیکم چند دوره لتروزول وکلومیفن مصرف کردم باردار نشدم دکتر این ماه امپول سینال اف داده برای رشد فولیکول

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم
سلام شرمنده سینال اف برای چی استفاده میشه من پی سی او هستم وتحت درمان

اگر پلی کیستیک هستی برای بارداری زود اقدام کن که زودتر جواب بده

[QUOTE=43820652]سلام عزیزم منم پلی کیستیکم چند دوره لتروزول وکلومیفن مصرف کردم باردار نشدم دکتر این ماه 

منم از شهریور پارسال تحت درمانم ویسال ونیم منتطرم دکترم به من فقط لترو داده وفک کنم حدود ۴ دوره بهمراه لتروزل اچ ام جی داده فولی خوبی دارم هر دوره ولی نتیجه نمیگیرم عکس رنگی ام ماه پیش انداختم لوله هام باز بود ولی بمن گفت اگه این ماه نتیجه نگیری باید بری ا یو ای ولی این امپول بهم نداده

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
[QUOTE=43820652]سلام عزیزم منم پلی کیستیکم چند دوره لتروزول وکلومیفن مصرف کردم باردار نشدم دکتر این ...

انشالله نتیجه میگیری اچ ام جی تا حالا نزدم فکر کنم همون هم برای رشد فولیکوله امیدوارم به زودی باردار بشی عزیزم برای منم دعا کن

[QUOTE=43820652]سلام عزیزم منم پلی کیستیکم چند دوره لتروزول وکلومیفن مصرف کردم باردار نشدم دکتر این ...

شوهرت هم ازمایش داده؟

انشالله نتیجه میگیری اچ ام جی تا حالا نزدم فکر کنم همون هم برای رشد فولیکوله امیدوارم به زودی باردار ...

بله اچ ام جی هم برای رشد 

فولیه

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇

منم زدم نتیجه نگفتم حتی با آی یو آی مشکلی نداشتیم گفتن ناباروری بدون علت دیگه بعد از آی یو آی نرفتم دکتر چهار ماه بعدش طبیعی باردار شدم اما سقط شد دوباره اقدام کردم 

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین  
منم زدم نتیجه نگفتم حتی با آی یو آی مشکلی نداشتیم گفتن ناباروری بدون علت دیگه بعد از آی یو آی نرفتم ...

انشالله به زودی نتیجه میگیری ودامنت سبز میشه عزیزم

من گونال اف زدم . از لحاظ عملکردی تقذیبا مشابه هم هستند .

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1342930/تجربیات-من-از-مسیر-iui-تا-ivf

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم