2777
2789
منم زدم نتیجه نگفتم حتی با آی یو آی مشکلی نداشتیم گفتن ناباروری بدون علت دیگه بعد از آی یو آی نرفتم ...

عزیزم بارذدار نشدی؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشدعزیزم باردار شدی؟

هایپر شدم و انتقال موند برای سه ماه بعد ، شهریور ماه سیکل انتقالم شروع میشه ، تجربه و خاطراتم رو در تاپیکم نوشتم

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           
هایپر شدم و انتقال موند برای سه ماه بعد ، شهریور ماه سیکل انتقالم شروع میشه ، تجربه و خاطراتم رو در ...

خوندم عزیزم قلبا برات دعا میکنم به زودی مامان بشی عزیزم

من هم منفی شد تستم دعا کن برام

خوندم عزیزم قلبا برات دعا میکنم به زودی مامان بشی عزیزم من هم منفی شد تستم دعا کن برام

انشالله که به زودی همه به آنچه صلاحمون هست برسیم . 

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           

سلام من روز دوازده مرداد پریود شدم وناامید از بارداری در اون ماه

خواست خدا بود

برام دعا کنید امروز روز سوم پری هست دکترم گفته بین یازده تا سیزده پری برم پیشش رفتم سرخود لتروزول وکلومیفن خریدم میخوام از امشب بخورم دو به شکم 

نظر شما چیه

برام امپول سینال هم نوشته منتها گفت برای ماه بعد منم فعلا نگرفتم

برام دعا کنید

نیازی نیست به ای یو ای  یا  ای وی اف و  یا دیگر روشهای بارداری فکر کنید. ناباروری مثل سرماخوردگی یک بیماریست آنرا درمان کنید.

سلام 

من یک مادرم و دوست دارم تمام بانوان سرزمینم این لذت قشنگ رو تجربه کنن 

لطفا به این آدرس بیاید و مشکلات خودتون در خصوص ناباروری رو  مطرح کنید تا در اولین فرصت ممکن در خصوص درمان ناباروری سوالات شما را پاسخ دهیم

امیدوارم بتونم در این خصوص مشاور و راهنمای خوبی باشم و رویای بچه دارشدن شمارو به واقعیت تبدیل کنم

ممنون از وقت و اعتمادی که برای من میزارید

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1384451/معجزه-ی-بارداری?postId=44504503

ارزشش رو داره که برای فرزند دارشدن این یک راه را هم امتحان کنید  

سلام این ماه دوتا لتروزول ودوتا کلومیفن خوردم روز دوازده پری رفتم سونو یه فولی ۱۳طرف چپ داشتم چندتادیگه ام داشتم که خیلی کوچیک بود وگفت نمیتونم الان امپول بدم بهت روز ۱۴بیا ببینم فولیت چند شده ولی من نرفتم خودم حساب کردم روزی ۲میل رشد کنه تاجمعه یعنی ۱۶پری ازاد میشه دکتر گفت یک شب درمیون اقدامتو داشته باش گفت مشکل تو اینه که تخمکات ضعیفن باید با امپول ودارو باشه

میدونم احتمال بارداریم این ماه کمه ولی امیدوارترم چون امیدم به خداست خدا بخواد همین فولیکول کوچیک هم میشه

برام دعا کنیذ

سلام امروز۲۷پری هست این ماه لتروزول خورده بودم روز دوازده فولی ۱۳داشتم سینه هام درد میکنه شدییید البته اینم بگم ماه های قبل هم درد داشت ولی این ماه از بعد ازتاریخ تخمکگذاری درد تخمدان دیگه نداشتم خیلی کم

به بارداری فکر نمیکنم هرچی خداصلاح میدونه

یه مقدار پول گذاشتم کنار برای درمان ماه های بعد خداکنه احتیاج نشه

اگر این ماه باردار بشم فقط معجزه ی خداست

....

سعی میکنم بهش فکر نکنم

دوستم از پارسال مهر تا حالا درمان میکرد حتی ای یو ای هم کرد وجواب نگرفت ولی این ماه فقطبا لتروزول باردار شد پس اگر خدابخواد میشه....

این ماه هم باردار نشدم امروز پری شدم سیکلم ۳۵روزه شد

باید برم امپولا رو بخرم وحیابی ورزش کنم میخرم ولی این ماه استفاده نمیکنم که هم استراحت کنم هم ورزش هم اینکه شوهرم زمان تخمکگذاریم احتمال زیاد نباشه

میخوره به بازشدن مدرسه ها میخوام پسرمو راهی کنم

پس میذارم برای ماه بعد برام دعا کنید

هایپر شدم و انتقال موند برای سه ماه بعد ، شهریور ماه سیکل انتقالم شروع میشه ، تجربه و خاطراتم رو در ...

عزیزم درمان رو شروع کردی؟

عزیزم درمان رو شروع کردی؟

بله, انتقال جنین انجام دادم و الان چشم به راه

التماس دعا دارم, دعا کنید هر انچه به صلاحمون هست و خواست خداست برای تک تکمون اتفاق بیفته, روزهای انتظار خیلی سخته

سلام دوماه هیچ درمانی نداشتم اخه شوهرم وقتای تخمکگذاری ماموریت بود این ماه امپول سینال شش تا گرفتم بزنم وقرص لتروزول رو شروع کردم امروز اولین امپول رو باید بزنم ۲۲مهر پری بود امروز روز پنجمه برام دعا کنید به حق امام حسین(ع)

امروز چهارمین امپولو باید بزنم شوهرم میخاد بره پیاده روی اربعین بعد از وسط سیکلم انشالله راهیه 

این ماه از امام حسین(ع)خواستم به حق دختر سه ساله اش