2777
2789
انشاله بعد ماه رمضون همین ماه مامان میشی قلبا برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن این ماه لتروزول ...

ممنون که برام دعا کردی ،دعات درحق من مستجاب شد منم همین الان برات دعا کردم وصلوات فرستادم انشالله که زودبیای بگی منم مثبت شد😍😘

هنوزم به دعات محتاجم دعاکن قلبشم تشکیل بشه

به دل سپردم به کسی نسپارددل،تورابدیدم نه صبرماندونه هوشم

اینم بگم واسه خدامعجزه کاری نداره من بااینکه این همه دارووآمپول واردبدنم کرده بودم ولی روز۱۴ سیکل فقطططط یه دونه فولیکول ۱۳ داشتم نمیدونی چقدگریه کردم بعدشم که پری اومد وباردارنشدم اون همه هزینه ودرد....ولی اینماه بدون خوردن حتی یک قرص خدا خودش خواست من یه فولیکول شایدم ۲تا😉😉داشتم وباردارشدم

به دل سپردم به کسی نسپارددل،تورابدیدم نه صبرماندونه هوشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام گلم خوبی،باورت میشه من تقریبا ۳ساعت پیش جواب آز گرفتم عددبتا ۱۷۵۶بود😍😍😍 خداروشکربالاخره خدا ...

وااای خدارو شکر خیلی خوشحال شدم عزیزم خداروشکر برای منم دعا کن

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم
ممنون که برام دعا کردی ،دعات درحق من مستجاب شد منم همین الان برات دعا کردم وصلوات فرستادم انشالله که ...

انشالله عزیزم واقعا خوشحال شدم

چشم گلم حتما برات دعا میکنم خودت ونی نیت سالم باشین

سلام این ماه شش تا سینال اف زدم وبعد روز دوازدهم رفتم سونووچهارتا فولی بین ۱۷تا۲۰ داشتم وهمه جی خوب بود شوهرم هم چهار ماه از عمل واریکوسلش میگذره واز دکترش دارو گرفته مصرف کرده روز دوازدهم سیکلم شب ساعت ده ونیم دوتا امپول اچ سی جی زدم همون شب رابطه داشتم وسی ساعت بعد از امپول رابطه وبعد از اون دوازده ساعت یکبار تا سه روز اما علایم تخمکگذاری یعنی درد خیلی شدید رو نداشتم حالم بد بود کمردرد ودرد تخندان داشتم ولی نه به شدت دفعه های قبل..از روز دوازدهم سوزش شدید ادرار داشتم نمیدونم چرا...با اب نمک خودمو شستم بهتر شدم ..خلاصه اینکه توکل برخدا ببینیم چی میشه..برام دعا کنید

سلام امروز روز بیست وپنجمه علایمم مثل دفعه های قبله درد سینه وگاهی دلدر کمردرد البته اینبار شدیدا تکرر ادرار دارم که اونم ممکنه به خاطر هورمونا باشه...یعنی میشه بشه؟؟؟امید به خدا

سلام امروز روز بیست وپنجمه علایمم مثل دفعه های قبله درد سینه وگاهی دلدر کمردرد البته اینبار شدیدا تک ...

استارتر سلام...باردار شدی؟ منم دو سال اقدامم...پلی کیستیکم استروژنمم خیلی پایینه...دارم دیوونه میشم...نامیدم

استارتر سلام...باردار شدی؟ منم دو سال اقدامم...پلی کیستیکم استروژنمم خیلی پایینه...دارم دیوونه میشم. ...

سلام عزیزم نه هنوز خبری از بارداری نیست نگران نباش گلم انشالله به زودی باردار میشی برو دکتر وپیگیری کن واز خدا بخواه

سلام امروز روز بیست وپنجمه علایمم مثل دفعه های قبله درد سینه وگاهی دلدر کمردرد البته اینبار شدیدا تک ...

اون ماه که اخرین کامنت رو گذاشتم من دقیقا روز سی ام پریود شدم وامیدم نا امید شد..بازم میگم خدا...طلبکار نیستم که ..هر چی صلاحه

سلام این ماه رفتم دکتر اینبار منوتروپین داد ۶ تا از روز سوم زدم وامروز روز یازدهم هست ونوبت دکتر گرفتم بعد ازظهر برم ببینم چه طوره وضعیتم

دیروز خیلی تخمدانها درد میکرد امروز کمتره نمیدونم چرا

نکنه تخمک ازاد شده

دعام کنید 

خیلی به این اتفاق خوب واین خبر خوب احتیاج دارم

سلام از شروع درمانم نزدیک سه سال میگذره چند ماهی به بدنم استراحت دادم ورزش رفتم بیخیال بودم واین ماه دارم سینال میزنم امروز ششمین امپول رو میزنم وروز دوشنبه سیزده ماهم قصد دارم برم برای سایز فولی تا خدا چی بخوادهمزمان شوهرم هم داره دارو مصرف میکنه

امروز روز سیزدهم دوره ام وبیست وهفتم خرداد رفتم سونو وضعیتم خیلی خوب بود دوتا فولی ۱۷ خوب داشتم گفت ای یو ای من گفتم نه فعلا دوتا اچ سی جی ساعت هشت ونیم شب زدم دکتر گفت سی تا سی وشش ساعت بعد شروع رابطه هر دوازده ساعت یکبار تورو خدا دعام کنید خیلی به دعا احتیاج دارم خیلییی

شش روز بعد از تخمکگذاری دوروز درد پریودی داشتم عجیب بود ..نمیدونم اثرات امپول ویا....

بازهم منتظرم...

منتظر یه خبر خوب..

سلام امروز ۱۳ تیر روز تولد حضرت معصومه(س)و ۱۶ روز از امپول گذشته اومدیم مسافرت شمال ورامسر هستیم صبح میخواستم برم دریا گفتم قبلش تست بزنم مطمئن بشم تست زدم ویه هاله خیلیییی کمرنگ افتاد همون اول هاله خیلی کمرنگ بود برای همین به شوخرم گفتم بیا بریم ازمایش بدم تا مطمئن بشم رفتیم بیمارستان امام سجاد رامسر وازمایش تیتر بتا دادم یکساعت بعد گفت جوابو میدن ومن هم بیخیال بودم چون اصلا فکرشم نمیکردم خبری باشه از بس تست زده بودم منفی بود ازمایش داده بودم ومنفی بود رفتیم بازار سنتی رامسر یک ساعتی گشتیم وخرید کردیم وساعت یک رفتیم شوهرم جواب ازمایش رو گرفت همونجا ۱۴ هزار صلوات نذر کردم هدیه چهارده معصوم شوهرم جواب رو گرفت وبرگشت گفت مثبته خودش هم شوکه بود وخوشحال بتای خونم ۱۴۵ بودباورنکردنی بود من باردارم پسرم از خوشحالی گریه میکرد خودم هم اشک شوق میریختم زنگ زدم به مامانم خبر خوشحالی بهش دادم اونم از خوشجالی گریه میکردبهد شوهرم به مامانش زنگ زد خبر واونم به بقیه...خدایا شکرت شکرت شکرت