2777
2789
خخخ سوال داشتم تا حالا بهتون خیانت شده اگه شده چجوری حال خودتونو خوب کردین

بستگی به شدت و نسبتش داره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوس دارم گوش بدم🥲اما اینقدر داغونم  نمیدونم چیکار. کنم

گریه کن بعد یه مدت خوب میشی و فراموشش میکنی 

اینو خودم تجربه کردم درد جدایو

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
گریه کن بعد یه مدت خوب میشی و فراموشش میکنی  اینو خودم تجربه کردم درد جدایو

دقیقا مشکل همینجاست اون اوایل به امید اینکه برمیگرده هیچ کاری نکردم الان ک حدود یکسال گذشته افسرده شدم حتی گریمم نمیاد

کار خاصی انجام میدادی یا فقط حرف میزدی باهاش  من شروع کردم به قطع طناب های اتری اما خیلی سنگین ...

حرف میزدم،اون سوال میپرسید من جواب میدادم بعد یه سری تمرینات بهم میداد.خب چندسال طول کشید خیلی بودن الان یادم نمیاد ولی موثر بود

دقیقا مشکل همینجاست اون اوایل به امید اینکه برمیگرده هیچ کاری نکردم الان ک حدود یکسال گذشته افسرده ش ...

افسردگی که باید بری درمانش کنی 

زیاد بهش فکر نکن و برو دکتر درمانش کن 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
باید یه مشاور خوب پیدا کنم

من که نمیشناسم کسیو

2790
2778
2791
2779
2792