2821
2789
خخخ سوال داشتم تا حالا بهتون خیانت شده اگه شده چجوری حال خودتونو خوب کردین

چه جور خیانتی؟آخه خیلیا اسم چیزارو میذارن خیانت که نیست و چیزایی که خیانته رو خیانت نمیدونن

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
چه جور خیانتی؟آخه خیلیا اسم چیزارو میذارن خیانت که نیست و چیزایی که خیانته رو خیانت نمیدونن

راستش ما نامزد بودیم تقریبا

یه مدت شروع کرد بی محلی سرد شدن اینکه تنهام بذار یه مدت و این چیزا تو شرایط اوکی هم نبود

همه چیزش اوکی بود فقط منو اضافه میدونست تا اینکه یه روز فهمیدم خیانت کرده به روش ک آوردم گذاشت و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش ما نامزد بودیم تقریبا یه مدت شروع کرد بی محلی سرد شدن اینکه تنهام بذار یه مدت و این چیزا تو ش ...

خب همین یعنی چی؟یعنی رفته رابطه جنسی برقرار کرده یا یواشکی با کسی قرار فیزیکی گذاشته؟اگه آره که اصلا جای فکر نداره جدا شو. اگر نه تو گوشیش با یکی حرف زده باید ریشه یابی بشه برید  مشاور و اون تصمیم بگیره چیکار کنید

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
ت یه عشق بازی خوب تصور کن ک طرف سر بچه بازی یه دفعه خیانت می‌کنه 

همه اینایی که گفتی حرف خودته و قضاوت یه طرفه نمیشه کرد

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خب همین یعنی چی؟یعنی رفته رابطه جنسی برقرار کرده یا یواشکی با کسی قرار فیزیکی گذاشته؟اگه آره که اصلا ...

من دقیق نمیدونم فقط میدونم ک هنوز اون دختر رو فالو داره خودمم دوباره سمتش رفتم اما گفت دیگه مزاحمم نشو هرجا منو میبینه فرار میکنه از من خوشش نمیاد دیگه اینو میفهمم همه چی تموم شده یکساله اما من داغون و افسرده شدم چون انتظار خیانت ازشو‌ نداشتم 

همه اینایی که گفتی حرف خودته و قضاوت یه طرفه نمیشه کرد

آره شاید حق با تو

اما من واقعا الان درمونده ام داغونم بخاطر خیانتی ک بهم شده 

اگه کسی دیگ بود مهم نبود اما از این آدم اصلا انتظار نداشتم

آره شاید حق با تو اما من واقعا الان درمونده ام داغونم بخاطر خیانتی ک بهم شده  اگه کسی دیگ بود ...

اگه خواسی تعریف کن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز