بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روان پزشک رفتم برای عدم تمرکزم قرص گرفتم ولی برای نشخوار فکری نه، روانشناس هم رفتم ولی نتیجه نداد جز ...
روانشناس خوب برو ورزش چی
هیپنوتیزم ذهنی واسم آنجام داد و تمرین تنفس
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
بآور کن خیلی بهش فکر کردم خیلی مدارا کردم با نشخوار فکریم ولی داره فلجم می کنه ،حتی ۱ صحفه درس نمیتو ...
ولی من میتونم منم این تو زیاد فکر میکنم ولی به خودم میگم مثلا ی ساعت میخوابم یا ی ساعت به هر چی که تو ذهنم هست فکر میکنم از این ساعت به بعد دیگه به هیچی جز درسخواندن و درسام فکر نمیکنم و واقعا جوابه
روانشناس و روانپزشک کنار هم ،ببخش همه رو بنویس احساست رو بزار مغزت آروم بشه برو توی دل طبیعت برو شنا فکر کن اصلا آزمونی نداری خودت رو آروم کن و کم کم برای آزمون خودت رو آماده کن