2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 48 پست
انگار تصمیم گرفتی آبنبات چوبی بخری انقد راحت میگی  فقط یچیزی بگم اگه واقعا خودتو میخوای بکشی ب ...

بآور کن خیلی بهش فکر کردم خیلی مدارا کردم با نشخوار فکریم ولی داره فلجم می کنه ،حتی ۱ صحفه درس نمیتونم بخونم بس ک فکر میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روان پزشک رفتم برای عدم تمرکزم قرص گرفتم ولی برای نشخوار فکری نه، روانشناس هم رفتم ولی نتیجه نداد جز ...

روانشناس خوب برو ورزش چی 

هیپنوتیزم ذهنی واسم آنجام داد و تمرین تنفس 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بآور کن خیلی بهش فکر کردم خیلی مدارا کردم با نشخوار فکریم ولی داره فلجم می کنه ،حتی ۱ صحفه درس نمیتو ...

ولی من میتونم منم این تو زیاد فکر میکنم ولی به خودم میگم مثلا ی ساعت می‌خوابم یا ی ساعت به هر چی که تو ذهنم هست فکر میکنم از این ساعت به بعد دیگه به هیچی جز درس‌خواندن و درسام فکر نمیکنم و واقعا جوابه 

واقعا خسته شدم از این هجوم افکار دلم میخواد مغزم خاموش شه برای همیشه

حق داری. آزار دهنده س وگرنه که اختلال نبود.‌باید حتما با دارپ کنترلش کنی‌. اگر زیادتر شده برو و به دکترت بگو‌‌ داروت رو عوض کنه

ورزش کن تغذیه سالم داشته باش  نفس عمیق بکش مدیتیشن یوگا انجام بده  اهنگ ارامش بخش بگوش ...

میشه اگه حوصله داری درمورد مدیتیشن و یوگا برام توضیح بدی چجوری باید انجامشون بدم ؟ تا حالا انجام ندادم مرسی ازت