2777
2789
عنوان

خودکشی

512 بازدید | 48 پست

دوستان خیلی نشخوار فکری دارم راه حلی دارین برای رفع نشخوار فکری ؟ 

فکر ها هجوم میارن تو مغزم 

تصمیم گرفتم اگه خوب نشدم خودکشی کنم 

ازمون مهمی دارم نمیتونم تمرکز کنم بخونم بس ک فکرم درگیره و نشخوار فکری دارم 

منم این طور بودن روانشناس رفتم و روانپزشک خیلی خوبه 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما اگر فکر خودکشی کردی برو بیمارستان روان

اونا بستری میکنن دارو میزنن یک ماه نگه میدارن کاملا عادی میشی و به زندگیت ادامه میدی

یه دوست داشتم خودکشی کرد بردنش اونجا خوب خوب شد الان سالیان ساله داره سالم زندگی می‌کنه

حالا تو قبل خودکشی خودت برو که به بدنت هم آسیب نرسه

سودای مغزتون زیاده

پیش یک طبیب سنتی برین بهتون سودا زدا میدن مشکلتون ان شاءالله حل میشه

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.
منم این طور بودن روانشناس رفتم و روانپزشک خیلی خوبه 

روان پزشک رفتم برای عدم تمرکزم قرص گرفتم ولی برای نشخوار فکری نه، روانشناس هم رفتم ولی نتیجه نداد جز اینکه میگفت برو ورزش . ببخشید شما چجوری خوب شدین؟