2777
2789
عنوان

منو جاریم 😐😅

300 بازدید | 6 پست

منو جاریم بارداریم بعد من یه ماه جلوترم...من شکمم خیلی کوچیکه چون بارداری اولمم هست همش اولش از همه میپرسیدم شکمم کوچیک نیس؟😅بعد جاریم بااینکه یه ماه از من عقب تره ولی چون شکم دومش هست خیلی شکم بزرگی داره 

خودش میگه سره بارداری اولش مثه من همش نگران سایز شکم و اینا بوده...

بعد من گوشی پزشکی اورده بودم دفعه قبلی که صدای قلب بچه هارو ببینیم میشه شنید یانه...

خلاصه من دیدم جاریم با خواهر شوهرم رفتن تو اتاق منم یه ده دقیقه بعدش رفتم ببینم چه خبره ...تا من رفتم زودی لباسشو کشید رو شکمش گفت بابا اینجوری نمیشه صدا شنیدا الکیه وهفت لایه شکمه و بلند شد

البته بعدش که بلند شد من راجب جای سزارین پرسیدم یکم لباسشو زد بالا بهم جای سزارینشو نشون داد

ولی من همش میگم نکنه من حالا هی میگم شکمم کوچیکه و این حرفا این بنده خدا فک کرده من ممکنه چشمش بزنم که اینجوری کرد...شاید حالا بی منظور بوده ولی نمیدونم...اخه منم اصن برام مهم نبود بخوام نگا کنم فقط زودبلند شد تعجب کردم...

حالا شکم از رو لباسم سایزش معلومه دیگه😂من میگم این فکرای احمقانه خودمه که حساس شدم

اینم بگم من اصن خودمو بااون مقایسه نکردم هیچوقتااا اگه چیزی هم میگفتم خودمو به نسبت خودم مقایسه میکردم

الانم اصن تو ماه ۷اصن برام مهم نیس جاریمم گفت وزنش نرمال بود گفتم اره خداروشکر خیالم راحت شددیگه ر😅

اصلا این چیزاا مهم نیس ک چندبار براش تاپیک بزنی 

فک کنم نشخوار فکری داری و خیلی حساسی

بزار بقیه هرجور دوسدارن فک کنن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

من حس میکنم فک کروه چشم میکنی جنسیتاشون چیه ؟ اسی اولاش نگفتن از حسودی تو باردار شده ؟ چون تو همچین شرایطی بودم تقریبا

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

قشنگ معلومه برات مهم نیست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
2790
2778
2791
2779
2792