2777
2789
عنوان

اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی های قدیمی انگار خیلی بهتر بود

دقیقا 

اینکه خداروشکر میکنم همیشه از اینکه ک پدرم کوچیکترین خیانتی ب مامانم نکرده هیچوقتتتتتت همیشه تو داشتنشون تو نداریشون پا هم موندن هر چی داشتن خوردن نداشتن هم ناشکری نکردن

خیلی وقتا هس ک مامانم میره جایی پدرم خودش غذا درست میکنه میخوره تا مامانم برگرده اینکه مردا امروزی تا ی چی دیر درست کردی صداشون در میاد ک چرا غذامون اماده نیست چرا دیر شد یا کجا بودی تا الان ولی پدرم هیچ با اینکه الان ۵۵ سالشه هیچوقت ب مامانم نگفته کجا میری چون اعتماد داره ولی مردای امروز هیچچچچ ب سایه خودشونم شک میکنن

شاید عصبی بشه سر ما وقتی ی کاری کنیم ولی هیچوقت دعوا بدی راه ننداخته تو خونه همیشه میگم خدایا چی میشد مردا امروزیم اینجور بودن 

لعنتی نترسون اینجور خیلی بده تجربه ثابت کرد بهم ادم ذهنش درگیر میشه لنتی بسه😂😂😂😂😂😂😂

ترس نداره ک دورا دور میشناسمش😂😂😂

اشکال نداره 😂

😊👌🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺💕💕💕💖💖💖🌱🌱🌱
ن والا من جا اون ترس افتاده تو دلم بدجور 😂 یکی با خودت اینکارو کنه چکار میکنی😂😂😂😂😂😂

میدونم بدجور تو فکره 😂

ولی حقشه اون باشه ک دیگه ازین کارا نکنه 😂😂

چند باری دیده بودمش تو تاپیک ها ولی گفتم الان وقتشه ب حسابش برسم 😂😂

😊👌🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺💕💕💕💖💖💖🌱🌱🌱
میدونم بجور تو فکره 😂 ولی حقشه اون باشه ک دیگه ازین کارا نکنه 😂😂 چند باری دیده بودمش تو تاپیک ه ...

اخییییی دلم سوخت براش بخدا😂😂😂😂😂😂انتقام میگیری هااا لنتی😂😂😂😂انتقاماتم سخته😂