2777
2789
عنوان

اقایون

490 بازدید | 77 پست

یه سوال ماهی چقدر خرج همسرتون منظورم لباس و آرایش تفریح اینا دوس دارید بکنیدیا بنظرتون چقدر معقوله 

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

تو خرج خودمون موندیم، چه برسه همسر اینده...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب شوهر من باشه هیچیییی

ی موز ورمیدارم میرم😪🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

حالا همه میان میگن ۵۰م ماهی

این پسرا که میگن ما خرج دوس دخترامون میکنیم،ما خرج میکنیم اینا نهایتا دو بار واسه دوس دخترشون فلافل گرفته باشن حس خرج کردن بهشون دست میده

تو خرج خودمون موندیم، چه برسه همسر اینده...

پس خواهش می کنم هیچ وقت زن نگیر

دختر مردم و بدبخت نکن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
هوووف ی مرد دست و دلباز پیدا نیس😂

من نمی‌دونم طبق نظراتی که الان دادن سهم مرد از ارثیه چرا دوبرابره خوب اینا که خرج کن نیستن فکر کنم فقط خدا خواسته به خودشون حالی بده  

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی