2777
2789
عنوان

اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 77 پست
محکوم شدن برای مجرمین است، ما که سر به زیر و ساده و بی حاشیه بودیم چرا محکوم شدیم...

ایشالا همینی ک میگی باشه موفق😅ارزوی موفقیت و ی زن پر خرج نصیبت این دعای خیر پر برکت نصیبت 😅😂😂😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی جدا کارت های بابای من همش دست مامانه بعضی مردا اینجورین

دقیقااااااا پدر منم اصلااااا ندیدم تو این چند سال زندگیشون ک کارتا دست مادرمن پدرم بگه پول میخوام هیچچچچچچ اصلا تعجب میکنم 

بخواد بنزینم بزنه با مامانم میره و میاد همونجا فقط کارت میره دستش واسه بنزین ب ولا😂😂😂😂😂😂😂🤣

ولی جدا کارت های بابای من همش دست مامانه بعضی مردا اینجورین

اره الان همه ی کارت های همسرم و دخترم دست منه

به جز یکیش که باهاش کار می کنه

ولی مردای الان از این کارها بلد نیستن 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ایشالا همینی ک میگی باشه موفق😅ارزوی موفقیت و ی زن پر خرج نصیبت این دعای خیر پر برکت نصیبت 😅😂😂😂 ...

روزی رسان خداست، راضی ام به رضایش.

ممنون. شما هم موفق باشید. وقت بخیر.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
آره دوره الان اینجوری شده نمیدونم حساب کتابی شدن همه 

حساب کتابی نشدن بابا خسیس شدن

میگن خودمون کار کردیم مال خودمونه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست