boosssssssss مدیر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 عنوان اقایون | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 77 پست یه سوال ماهی چقدر خرج همسرتون منظورم لباس و آرایش تفریح اینا دوس دارید بکنیدیا بنظرتون چقدر معقوله آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی 1402/06/24 | 01:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستـــــینشونم عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 3407 کارتو تقدیمش میکنیم ببینیم چیکار میکنه توام اولته اینو میگی زن گرفتی میمونی داخل همه چی😂😂😂😂مردا اولشون همینن😂خوب خوب اخرش اخرش اون روح... میاد بالا و نشون میدن 😂😂😂
dozligiz83 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 4142 من نمیدونم طبق نظراتی که الان دادن سهم مرد از ارثیه چرا دوبرابره خوب اینا که خرج کن نیستن فکر کنم ف ... دلشون نمیاد 😂میگن حیفه بابا
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 اخی اخی🤣😂😂ولی زنم نباشه زندگی ک زندگی براتون نمیشه😂 محکوم به تجردیم فعلا. جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
girlmewo عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4495 ن والا همش فقیر فقراش اومد نه راستگوهاش اومدن😂من هر پسری دیدم میگه خیلی واسه فلان دوس دخترم خرج کردم، نهایتا یه خرس و دو تا آبمیوه براش گرفته بعدش هر جا میره میگه
dozligiz83 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 4142 کارتو تقدیمش میکنیم ببینیم چیکار میکنه فقط خالی ندی بره دست خالی برگرده 😂
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 پس خواهش می کنم هیچ وقت زن نگیر دختر مردم و بدبخت نکن چشم. ممنون از تذکرتون.غول چراغ جادو ها دیگه کار نمیکنه... جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
ستـــــینشونم عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 3407 محکوم به تجردیم فعلا. حالا شد بسلامت😂شما همیشه باید محکوم بشین😂
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7106 کارتو تقدیمش میکنیم ببینیم چیکار میکنه تو هم بولوف می زنی دیدی همه صادقن گفتی یه خودی نشون بدم😂 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ستـــــینشونم عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 3407 تو هم بولوف می زنی دیدی همه صادقن گفتی یه خودی نشون بدم😂 😂😂😂😂😂👌🏻
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 حالا شد بسلامت😂 شما همیشه باید محکوم بشین😂 محکوم شدن برای مجرمین است، ما که سر به زیر و ساده و بی حاشیه بودیم چرا محکوم شدیم... جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7106 چشم. ممنون از تذکرتون. غول چراغ جادو ها دیگه کار نمیکنه... باشه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ستـــــینشونم عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 3407 😂😂 این فرار کرد حرفی نداشت یعنی نمیتونم خرج زنمو بدم خدافظ😂😂😂
جواد۳ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3530 توام اولته اینو میگی زن گرفتی میمونی داخل همه چی😂😂😂😂مردا اولشون همینن😂خوب خوب اخرش اخرش ا ... شايد در عمل متفاوت باشیم😂 ولی در حال حاضر نظرم اینه نبايد چيزي و مخفی کرد به احترام و تفاهم خیلی اعتقاد دارم