2777
2789
عنوان

دعوا

120 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها دیشب بعد چندوقت که من به شوهرم اسرار کردمو رومخش کار کردم که منو پسرمو ببره مشهد تفریح تا دلمون باز بشه اونم رفت مادرشو اورد که باهامون بیاد رفتیم چنتا فروشگاه که فقط براپسرم لباس بخریم  من همش.دنبال شوهرمو پسرم میرفتم مادرشوهرم از ما جدا بود از فروشگاه برامن عینک خرید بعدش یه تیشرت نظرش گرفت وقتی رفت حساب کنه بامن دعوا داشت انگار من گفتم چیکار کردم مگه هیچی نمیگفت فکر کنم چون لباس برا پسرم زیاد برنداشتم و علاف شده بود ناراحت بود تو ماشین بازم همینطور بعد مارو برد رستوران که غذا بخوریم با مادرش میگفتو میخندید منم داشتم میترکیدم از غصه که اخه مگه من چیکار کردم منم گفتم غذا نمیخورم کلا سوییچو پرت کرد گفت برو تو ماشین جلو مادرشوهرم هرچی دلش خواست بهم گفت غذاهارو گفت بیرون بر کنن بعدم همشو داد به مادرشوهرم که من دهن نزنم منم ساکت موندم که تورستوران ابرو ریزی نشه جای خوابشم جدا کرده از مادرشوهرم عذر خواهی کردم اونم گفت من دیگه باشما جایی نمیام خیلی حالم بده بگین من چیکار کنم کمکم کنین

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
2
33%
2
0
0%
3
1
16%
4
3
50%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید