2777
2789
عنوان

دعوا

120 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها دیشب بعد چندوقت که من به شوهرم اسرار کردمو رومخش کار کردم که منو پسرمو ببره مشهد تفریح تا دلمون باز بشه اونم رفت مادرشو اورد که باهامون بیاد رفتیم چنتا فروشگاه که فقط براپسرم لباس بخریم  من همش.دنبال شوهرمو پسرم میرفتم مادرشوهرم از ما جدا بود از فروشگاه برامن عینک خرید بعدش یه تیشرت نظرش گرفت وقتی رفت حساب کنه بامن دعوا داشت انگار من گفتم چیکار کردم مگه هیچی نمیگفت فکر کنم چون لباس برا پسرم زیاد برنداشتم و علاف شده بود ناراحت بود تو ماشین بازم همینطور بعد مارو برد رستوران که غذا بخوریم با مادرش میگفتو میخندید منم داشتم میترکیدم از غصه که اخه مگه من چیکار کردم منم گفتم غذا نمیخورم کلا سوییچو پرت کرد گفت برو تو ماشین جلو مادرشوهرم هرچی دلش خواست بهم گفت غذاهارو گفت بیرون بر کنن بعدم همشو داد به مادرشوهرم که من دهن نزنم منم ساکت موندم که تورستوران ابرو ریزی نشه جای خوابشم جدا کرده از مادرشوهرم عذر خواهی کردم اونم گفت من دیگه باشما جایی نمیام خیلی حالم بده بگین من چیکار کنم کمکم کنین

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
2
33%
2
0
0%
3
1
16%
4
3
50%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان