2777
2789
عنوان

هم عروس

1200 بازدید | 47 پست

بچه ها ما سه تا جاری هستیم من ۲۲ سالمه آخری هستم پدر شوهرم شرکت نفتی بوده واسه همه بچه هاش خونه و ماشین خریده جاری بزرگه شوهرش شرکت نفتی وضعش خداروشکر خوبه منم شوهرم مهندسه خداروشکر راضیم فقط یه مسله ای ک وجود داره جاری دومی ک یکم وضعش نسبت به بقیه ضعیف تره من هر موقع میرفتم خونشون یه چیزی واسش میخریدم هوای بچه هاشو داشتم سعی میکردم در عین دوری و دوستی ولی احترام هارو به جا بیارم و سر بزنم ما یک ساله ازدواج کردیم و یه فرشته کوچولو داریم من همه تلاشمو کردم ک شوهرم تونست ماشینی ک دوست داره بخره 

بعد من فکر میکردم جاری دومی هم مثل خودمه از پیشرفت دیگران خوشحال میشه چند روز پیش خواهر شوهرم گفت هم عروست خیلی به زندگیت حسادت میکنه گفته چرا آفرین کیک پزی بلده من بلد نیستم چرا اون یک ساله عروسی کرده ماشین گرفته بچه دار شده خواهر شوهرم گفت خیلی مواظب باش

حالا به نظر شما من چه رفتاری کنم اگر چهارتیکه طلا تو دست من ببینه از نگاهش معلومه میخواد کله منو بکنه به خدا من اینجوری نیستم اونا ماشین عوض کردن ذوق کردم حتی به شوهرم گفتم اگر تونستی کمک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون هیچ ربطی نداره که شما چی داری به نظرم رفت و آمدتو با آدم حسود و سمی محدود کن 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

عااااادی زندگی  بکن 

به حرف اینو اون محل نده 

نمیشه خوب نپوشی خوب نگردی رشد نگنی 

چون یه عده حسودن که 

بیشتر از هم عروست 

حواست به خواهرشوهر خبر چینت باشه به نظرم

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"