2777
2789
عنوان

هم عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 47 پست

وااای من چ سادم حالا باز کاربرای دیگه همه کار بلد و فهمیده 😂😂😂

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به هرکسی به انداره دلش میده تو خودت باش  تغییر رویه نده خدا برات جبران میکنه

ازاین جمله متنفرم. ینی دل اون همه بچه کار یا ادمای بی بضاعت کوچیکه؟ ک همچین سرنوشت تلخی دارن؟ نگید اینجوری ادم از خدا ناامید میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای فقط یه توصیه کنم هنوز ک اول زندگی هستی و تازه یه ساله ازدواج کردید اصلا وارد اینجور مسائل نشو،هرکسی هم گفت فلانی پشت سرت فلان حرف و زده اصلا اهمیت نده ب مرور ببینن بی اهمیتی حرفی هم نمیزنن پشت سرت..تو بیخیال و خوب باش تا آرامش داشته باشی

جاریت حق نداره دلگیر نباش ازش منم وضعم مثل جاریته همه جاریام و برادرشوهرام پولدارن به جز ما😢 دلم آتیش میگیره میبینم جاریم ماشین میلیاردی سوار میشه ولی بچه های من درحسرت یه پراید قراضه ان بعد میگم خدایا عدالتت اینه واقعا ؟؟؟؟؟ خواهرشوهرتم خیلی دوبهم زن و کثیفه ازش دوری کن 

حالا نمیگم بنده خدا خواهر شوهرت عفریته 

ولی ای کاش این حرفا رو به شما نمیگفت

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بعضیا کلا نظرتنگن و دست خودشون نیست حسود به دنیا اومدن و از حسودی هم میمیرن. ربطی به وضع مالیشون هم نداره. من خودم داداشم و زن داداشم همه چی دارن ولی بازم به زندگی من حسودی میکنن گرچه وضع اونا بهتر از ماست. فکر کنم با خودشون میگن اینا چرا یه لقمه نون دارن که بخورن. دلشون میخواد همه فقیر باشن فقط اونا دارا باشن.

خدا به هرکسی به انداره دلش میده تو خودت باش  تغییر رویه نده خدا برات جبران میکنه

اخه من و ک میبینه میاد از جاری بزرگه میگه دیدی چه النگویی داشت چه سنگینه منم حس میکنم من و میبینه یه جوری میشه

ازاین جمله متنفرم. ینی دل اون همه بچه کار یا ادمای بی بضاعت کوچیکه؟ ک همچین سرنوشت تلخی دارن؟ نگید ا ...

اولا که من با شما صحبت نکردم 

دوما معنی جمله رو نمیفهمی مجبور نیستی واکنش نشون بدی

سوما اگه قراره با یه کلمه حرف که اشتباه هم برداشت کردی از خدا ناامید بشی همون بهتر !

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم