2821
2789
عنوان

هم عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 47 پست
چهار قل آیت الکرسی وان یکاد بخون  اسپند دود کن تو خونه و اینکه سعی کن به روش نیاری و ارتباطت ر ...

من واقعا حس نمیکردم جاری هستیم پدرش سرطان داشت مرتب واسش آب میوه طبیعی میگرفتم هواشو داشتم نمیدونم چرا اینجوری کرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا هرکسی یه جوری تو خونواده شوهرش مشکل داره

من که اصلا نه زنگ میزنم بهشون نه هیچی

کلا هرچی دور تر و کم حاشیه تر زندگی موفق تر.البته من با خواهر شوهرام و مادر پدرشم همینطوری ام.

....
ازاین جمله متنفرم. ینی دل اون همه بچه کار یا ادمای بی بضاعت کوچیکه؟ ک همچین سرنوشت تلخی دارن؟ نگید ا ...

منم ب نظرم این حرف درست نیست برادرشوهر وجاری مارموزم چندین ساله حق ما رو خوردن بخدا غرق خوشبختین یه اخ نگفتن،اونوقت شوهر من دل برا مورچه هچ میسوزه همه کاری برا خونواده اش میکنه الان چندین ساله ک ما رو توی سختی گذاشتن چرا شوهرم نون دلش رو نمیخوره؟

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

مطمئن باش خواهر شوهرت بد تورم میگه پیش اون 

دفعه دیگه حرف آورد پیشت بهش بگو لطفاً غیبت فلانی رو پیش من نکن مهم نیست چی گفته پشت سرم 

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂 
اخه من و ک میبینه میاد از جاری بزرگه میگه دیدی چه النگویی داشت چه سنگینه منم حس میکنم من و میبینه یه ...

دلم سوخت براش 

چقدر گناه داره !

اینطور آدما هیچ وقت احساس خوشبختی ندارن

چون همش چشمشون به دارایی دیگرانه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اون بنده خدا ب دلیل شرایطی ک شما میگی ب اندازه کافی غم و غصه داره طلاهاتو ببینه دهنشو چشاشو کج کنه تبریک نگه ک طلاهات کم نمیشن بگه فلانی بلده من نیستم فحش ک نداده

شمام انگار چیزی نشنیدی زندگیت ادامه بده 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
جاریت حق نداره دلگیر نباش ازش منم وضعم مثل جاریته همه جاریام و برادرشوهرام پولدارن به جز ما😢 دلم آت ...

اخه برادر شوهرم نمیره سرکار خب باید یه فرقی بین اون ک نمیره همش ور دل خانواده هست با شوهر من ک ۴ صبح میره شب میاد باشه خب عدالته ک دوتاشون یکی باشن؟ من اگر شوهرم ماشین خرید وام گرفتیم سکه قرض کردیم تو بارداریم پا به پاش کار کردم ولی اون پول اومد دستش رفت لوستر خرید گوی واسه بچه ۴ ساله خرید

دلم سوخت براش  چقدر گناه داره ! اینطور آدما هیچ وقت احساس خوشبختی ندارن چون همش چشمشون به دا ...

اخه مادر شوهرمم دل خوشی ازش نداره با این ک عروسش خواهر زاده خودشه میگه این از بس حرف برده اورده یا حسادت کرده سه تا برادر هارو از هم جدا کرده الان این سه تا برادر خونه هم نمیرن

اون بنده خدا ب دلیل شرایطی ک شما میگی ب اندازه کافی غم و غصه داره طلاهاتو ببینه دهنشو چشاشو کج کنه ت ...

عزیزم مگه من گفتم چرا تبریک نگفته من میگم چرا آخه پشت سر من و شوهرم بد میگه خب مگه چکارش کردم

منم ب نظرم این حرف درست نیست برادرشوهر وجاری مارموزم چندین ساله حق ما رو خوردن بخدا غرق خوشبختین یه ...

چی بگم خیلیا رو اینجوری دیدم اصلا درست نیست اینچیزارو ب خدا نسبت بدیم جبر و اختیار داریم همین باعث وجود بدی و خوبی تو دنیا شده اینو ب همون کاربر ک معتقده من نفهم هستم و برداشت بد کردیم و همون بهتر ک از خدا ناامید باشیم بگو😏

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اولا که من با شما صحبت نکردم  دوما معنی جمله رو نمیفهمی مجبور نیستی واکنش نشون بدی سوما اگه ق ...

سایت عمومی پست میذاری منتظر ریکت باش امثال شما افراطیا هستن ک مردمو از دین زده میکنین بااین برخوردای زشتتون. ضمنا اگ هرکسی تواین سایت چ من یکی دیگ اون حرفت ب دلش اومد گناهش گردن توعه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

2823
2791
2779
2792