2777
2789
عنوان

تیروئیید

149 بازدید | 23 پست

برای منی که سالها تیروییدم پرکار بوده و اخیرا دوماهه کم‌کار شده باید اعتراف کنم که کم‌کارِش، خودِ خودِ جهنمه. انگار که توی روح‌ت سُرب ریختن. یه جسمِ سنگین، بدون حیات. روی تخت که دراز کشیدی حس میکنی طبقه‌ی سوم قبری و چشمهات رو که می بندی باخودت زمزمه میکنی لابد مرگ تدریجی همینه...

این هورمونا رو دست کم نگیرید

کیا کمکاری دارن؟؟چی بیشترازهمه اذیتتون میکنه؟؟

دختر ۶ ماهه ام کم کاری تیروعید داره بمیرم براش 

😔😔😔😔لطفا دعا کنید خوب بشه دیگه آزمایش نده که با گریه اش نفسم میگیره ، هروز صبح قرص نخوره و صحیح و سلامت باشه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مثل یه مرده ی متحرکم  تازه فهمیدم تیروئید کم کار دارم هیچ حسی به زندگی  ندارم و بشدت افت کردم 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
آمین اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ایشالا هر چی از خدا میخای بهت بده 

پیامتو دیدم چشام پر اشک شد 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
بزودی خوب بشه انشاله🙏🌺

ممنون که با دل پاکت دعا کردی ایشالا شماهم حالتون بهتر بشه 

🥺🥹🥺🥹یه دنیا ممنون 

دقیقا یه سال میشه اینجور شده بودم ولی کو دکتر خوب که بگه  برو آزمایش بده من حالمه  نمی‌شدم بهترین فولیکول رو دارم هر ماه شوهرمم عالیه یکم کیست و تنبلی دارم ولی دکتر میگه مهم نیست تازه فهمیدم علت نازاییم  تیروئیده  اصلا نمیتونم یکم تحرک داشته باشم  میمیرم بخدا  از تپش قلب

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز