2821
2789
عنوان

تیروئیید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
دورت بگردم 😭خدایا هیچ کسی رو با بچش امتحان نکن حتی یه سرمام نخورن 

کاش میشد مریضیشو میگرفتم مینداختم به جون خودم 

حاضرم همه چیو تحمل کنم 

اما بچهام مریض نشن 

حالم خیلی بده 

نگاش میکنم اینقد گریه میکنم که چشام پف میکنه میسوزه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
من از بچگی تیروئید کم کار داشتم واقعا نمیدونم و یادم نیست اگه نبود زندگیم چه شکلی میشد

منظورتون از بچگی یعنی نوزادی 

مگه الان به مشکل خوردین ؟؟

😔😔😔😔😔

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منظورتون از بچگی یعنی نوزادی  مگه الان به مشکل خوردین ؟؟ 😔😔😔😔😔

نه عزیزم حدودا ۴ سالگی

ما خانوادگی هممون کم کاری تیروئید دارم و وراثتیه

نه خب جز چکاپ سالانه و هرروز قرص خوردن ؛واقعا متوجه نشدم که چه فرقی با بقیه دارم:)

ایشالا بچتون سلامت باشه نگرانش نباشین

سلام منم داشتم هم پرکار وهم کم کار .چندین بار ازمایش دادم..سری اخر دکتر طب سنتی بهم گفت دارونخور بروکلا نمکت عوض کن ونمک کوهستان بخر  برای همه مصارف بعد دوماه  ازمایش بده ..وانجام دادم .شکرخدا کلا برطرف شد .وهنوزم بعد دوسال همون نمک کوهستان مصرف میکنم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نه عزیزم حدودا ۴ سالگی ما خانوادگی هممون کم کاری تیروئید دارم و وراثتیه نه خب جز چکاپ سالانه و هرر ...

ممنون از دعای قشنگت 

ایشالا شماهم خوب بشید و نیازی نباشه قرص بخورید 

من همش مغزم درگیره 

میگم نکنه من تو بارداری اشتباهی انجام دادم چیکار کردم که بچه ام الان بلید زجر بکشه 

ممنون از دعای قشنگت  ایشالا شماهم خوب بشید و نیازی نباشه قرص بخورید  من همش مغزم درگیره& ...

عزیزمم چه اشتباهی 

هیچ کوتاهی از طرف تو نبوده 

تو مامان اون کوچولویی هرکاری در توانت بوده و میدونستی رو انجام دادی 

کم کاری تیرویید واقعا ازار دهنده نیست محدودیت خاصی نداره 

خیلی بیماری های بدتری توی دنیا هست که بیمار رو عذاب میدن 

تیرویید خیلی راحت کنترل میشه

خداروشکر که شما زود متوجه شدین

عزیزمم چه اشتباهی  هیچ کوتاهی از طرف تو نبوده  تو مامان اون کوچولویی هرکاری در توانت بود ...

ممنون که با حرفای قشنگت بهم روحیه دادی 

🥰🥰🥰🥰

2825
2823
2791
2779
2792