2777
2789
نه کتو یه هرم داره هر چقدر از کف هرم بخورین زودتر لاغر می شین هر چی از بالا تر بخورین سرعت کم تر می ...

اصلا بلد نیستم

کاش یه لیست روزانه داشت حداقل بلد بودم چیا در طول روز بخورم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
آخه من کالری شماری اصولی انجام دادم نشد...  گفتم اینو بگیرم کم کنم بعد کالری شماری کنم که برنگ ...

اگه بعدا بتونی سالم خوری داشته باشی خوبه. ولی این آقا 6 ماه سخت رژیم گرفت بعدش دیگه همون روال قبل رو ادامه داد شد همون آدم قبلیه😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای خوراکی ها مشکلی ندارم... فقط اینکه من صبحانه از ساعت ۹ تا ۱۱ میخورم ساعت ۱۲ میرم آموزشگاه ...

خب گرسنگی نکش بادوم و گردو کاهو کلم میان وعده اوکیه فکر کنم... 

اللهم عجل لولیک الفرج :) 
اگه بعدا بتونی سالم خوری داشته باشی خوبه. ولی این آقا 6 ماه سخت رژیم گرفت بعدش دیگه همون روال قبل رو ...

خب کارشون اشتباهه!نهایت بعد از رژیم باید روزی ۱۲۰۰ کالری مصرف بشه....شایدم بر طبق وزن هر شخصی یه کالری مشخص برای بدن داشته باشه

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️
اگه بعدا بتونی سالم خوری داشته باشی خوبه. ولی این آقا 6 ماه سخت رژیم گرفت بعدش دیگه همون روال قبل رو ...

نه من به خدا لاغر باشم فقط هیچیم نخورم راضیم 😭

اللهم عجل لولیک الفرج :) 
می خوای یه نمونه برات بفرستم

ببین از یه طرف میترسم

من صفرامو پارسال جراحی کردم

برای همین چربی حذف شد از زندگیم

بنظرت چیزی نمیشه؟

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!