2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بساین همه مون یه دوره یک ماهه بگیریم

خیلی دوس دارم امتحان کنم

من یک عدد دائم الرژیمم

ولی اصول کتو رو بلد نیستم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
یکی هم اینکه میگن یه سری از موارد های هرم رو باید بعد چند روز استفاده کنین اینارو توضیح میدین با زم ...

خامه و پنیر سرعت کاهش وزنو کم می کنن مثلا من روزی که مصرف می کردم اون روز فقط ۱۰۰ گرم کم می کردم در حالی که روزلی معمولی مثلا ۴۰۰ گرم کم می کردم

و منی که باید حتماااا برای یه جشنی ۸ کیلووووکممم کنم!!!🥺💔

دخترا من شنیدم اگه هر روز ۱۲۰۰ کالری مصرف بشه،و سه روز در هفته فست بگیرین،هرروز ورزش داشته باشین و کالری سوزی حد اقل ۵۰۰تا۷۰۰ باشه هفته ای ۲ کیلو کم میشه

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️
یکی هم اینکه میگن یه سری از موارد های هرم رو باید بعد چند روز استفاده کنین اینارو توضیح میدین با زم ...

من حقیقتش خودم فقط گوشت و مرغ و سوسیس کالباس کاهو کلم بادام گردو پنیر موزارلا رو گرفتم 

خامه دوست ندارم 

اللهم عجل لولیک الفرج :) 
خیلی دوس دارم امتحان کنم من یک عدد دائم الرژیمم ولی اصول کتو رو بلد نیستم

قبلش حتما در موردش خوب مطالعه کنید بعد خوراکی های مورد نیازو بگیرید و شروع کنید راز کتو اینه که اصلا نباید گرسنگی بکشید 

شوهر خواهر شوهرم همین رژیمو انجام داد. لاغر هم شد. الان مث قبلش شده دوباره. سخته این رژیم.اصولی با کم کردن مقدار غذا سعی کنید رژیم بگیرید. این رژیم خیلی از ویتامین هارو حذف میکنه که مضره. 

خامه و پنیر سرعت کاهش وزنو کم می کنن مثلا من روزی که مصرف می کردم اون روز فقط ۱۰۰ گرم کم می کردم در ...

آها خب پنیر موزارلا کم هم باشه همینجوریه؟

قبلش حتما در موردش خوب مطالعه کنید بعد خوراکی های مورد نیازو بگیرید و شروع کنید راز کتو اینه که اصلا ...

حتما باید برم دکتر؟

قبلش حتما در موردش خوب مطالعه کنید بعد خوراکی های مورد نیازو بگیرید و شروع کنید راز کتو اینه که اصلا ...

هیچکس اندازه من گرسنگی نکشیده

من ۹ماه تمام برنج نخوردم

چربی یکسال و نیمه از زندگی من حذفه

شوهر خواهر شوهرم همین رژیمو انجام داد. لاغر هم شد. الان مث قبلش شده دوباره. سخته این رژیم.اصولی با ک ...

آخه من کالری شماری اصولی انجام دادم نشد... 

گفتم اینو بگیرم کم کنم بعد کالری شماری کنم که برنگرده  و سالم خواری

من برای خوراکی ها مشکلی ندارم...

فقط اینکه من صبحانه از ساعت ۹ تا ۱۱ میخورم

ساعت ۱۲ میرم آموزشگاه تا ساعت ۵:۳۰ عصر 

شام هم ساعت ۸،۹ اینا هست...

چیکار کنم؟؟ناهار هیچوقت نمیخورم

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️