2777
2789
عنوان

اعتراف کرد که دوسم داره +عکسش

11993 بازدید | 128 پست

چند روز بود که فالوم کرده بود

منم اکسپت کردم 

حالا امروز یه استوری گذاشتم ریپلای کرد و سر صحبت رو باز کرد

بعد به صرف قهوه دعوتم کرد

فکر کردم از ایناست که داخل اینستا به همه در خواست میدن و ول میچرخن

چون نمیشناسمش

ولی دیدم گفت دورادور میشناسمت و تا حالا ۱۰ بار بهت ریکوئست داده بودم و قبول نمیکردی 

اعتراف کرد که ازم خوشش اومده 😶

فک نمیکردم ازم خوشش بیاد

از عکساش معلومه خیلی پولداره و خوشکله

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواظب خودت  باش

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

استارتر مواظب باش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خب کیه؟

تو نمیشناسیش؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

تروخدا آشنا در نیاید الان میذارم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

کو کو کنان آمدم 📢😁

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

عه چ نازه

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫