2777
2789
عنوان

اعتراف کرد که دوسم داره +عکسش

11993 بازدید | 128 پست

چند روز بود که فالوم کرده بود

منم اکسپت کردم 

حالا امروز یه استوری گذاشتم ریپلای کرد و سر صحبت رو باز کرد

بعد به صرف قهوه دعوتم کرد

فکر کردم از ایناست که داخل اینستا به همه در خواست میدن و ول میچرخن

چون نمیشناسمش

ولی دیدم گفت دورادور میشناسمت و تا حالا ۱۰ بار بهت ریکوئست داده بودم و قبول نمیکردی 

اعتراف کرد که ازم خوشش اومده 😶

فک نمیکردم ازم خوشش بیاد

از عکساش معلومه خیلی پولداره و خوشکله

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مواظب خودت  باش

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

استارتر مواظب باش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خب کیه؟

تو نمیشناسیش؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

تروخدا آشنا در نیاید الان میذارم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

کو کو کنان آمدم 📢😁

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

عه چ نازه

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫