2777
2789
عنوان

اعتراف کرد که دوسم داره +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 11993 بازدید | 128 پست
یه سوال دیگه😅من فیزیک فقط از روی خیلی سبز تست میزنم و منبع دیگه ایی ندارم بنظرتون کافیه برام یا نه؟

من خودم گاج میزدم 

مهم اینه که به تسلط برسی 

اگه میبینی واسه یه مبحث تست کتابت تموم شد ولی هنوز یادش نگرفتی، کم کاری نکن و برو سراغ منبع دوم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

سلام عزیزم  این ساعت مطالعه واسه یه فرد مدرسه ای خوبه اما شما که پشت کنکور هستی و زمان بیشتری ...

خیلی ممنون خیلی نیاز داشتم به این انگیزه😢❤️من تو شرایط سختی درس میخونم🙂

بعد مشکل اصلیم اینه که تایم استراحت بین درسیم زیاد میشه نمیتونم کنترلش کنم شماپیشنهادی ندارید؟

سبز ماندن در ویرانی ریشه میخواهد فقط💚🌿کاربری دست دو نفر🌝👭🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم گاج میزدم  مهم اینه که به تسلط برسی  اگه میبینی واسه یه مبحث تست کتابت تموم شد و ...

میکرو گاج؟

اخه من نمیتونم چندتا منبع تهیه کنم

خیلی ممنون خیلی نیاز داشتم به این انگیزه😢❤️من تو شرایط سختی درس میخونم🙂 بعد مشکل اصلیم اینه که تا ...

باید مدیر درونت رو فعال کنی 

چون کسی رو نداریم که هی بهمون بگه چیکار کنیم چیکار نکنیم باید خودمون بشیم مدیر خودمون

خودتو و استراحتت رو کنترل کن و یه زندگی رباتی شکل موقت داشته باش 

باور کن که ارزشش رو داره 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

میکرو گاج؟ اخه من نمیتونم چندتا منبع تهیه کنم

آره عزیزم 

Pdf شون رو دانلود کن عزیزم

باید مدیر درونت رو فعال کنی  چون کسی رو نداریم که هی بهمون بگه چیکار کنیم چیکار نکنیم باید خود ...

ممنون عزیزم❤️امیدوارم موفق باشی همیشه

خیلی ممنون خیلی نیاز داشتم به این انگیزه😢❤️من تو شرایط سختی درس میخونم🙂 بعد مشکل اصلیم اینه که تا ...

سلام 

با مثال میگم برات ، مثلا الان ریاضی خوندی ساعت ۱۸:۱۳ دقیقه تموم شده تو باید بیست تا سی دقیقه استراحت کنی گوشیت یا ساعت زنگی نمیدونم هرچی که بشه بذاری روی تایم و متوجه بشی رو بردار و ساعت ۱۸:۳۳ دقیقه رو بذار و اون چیزی که قراره بهت اون صدا یادآوری بده رو بذار دور ولی صداش رو بتونی بشنوی بعدش استراحت کن استراحتت خوردن میوه یا شکلات یا دراز کشیدن یا موسیقی گوش کردن یا هرچی که خودت حال میکنی و حالتو خوب میکنه رو انجام بده فقط لطفا لطفا لطفا تایم های استراحت گوشی نگیر دستت چون دیگه اسمش استراحت نیست

موفق باشی❤

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
سلام  با مثال میگم برات ، مثلا الان ریاضی خوندی ساعت ۱۸:۱۳ دقیقه تموم شده تو باید بیست تا سی د ...

ممنون از راهنمایتون🙂❤️