2777
2789

من یبار جدا شدم۴سال قبل

یه خاستگار از فامیل داشتم خیلیییی پسر خوبی بودا خانواده خوبم داشت

ولی شغل راننده نیسان😅 تحصیلات دیپلم

خودم تحصیلاتم خیلی بالا نیست لیسانسم

ولی پرستیژ کارم بالاست همکارام دکترن / مهندسای عااالی رتبه/ یا سمت های بالاتر

بعد خانوادم مییگفتن پسر سالمیه قبول کن اصلا دودلم کرده بودن

خوب شد رد کردم

فکر کن همکارم میپرسید مبارکه به سلامتی چیکاره ست؟ منم میگفتم راننده نیسان😅

روزی صدبار خدارو شکر میکنم اجازه ندادم نطر خانواده روم تاثیر بذاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شغلتون چیه😝

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینای گفتی مهمه ولی خب اگ ادم خوبی بود زیاد وفلان چیز بدی نمیشد باهاش ازدواج کنی مهم اینه اراده داره و میره سرکار و دستش تو جیب خودشه هر شغلی شریفه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ولی بنظر من آدم سالم خیلی ارزشمنده

و اینکه راننده نیسان بود کسر شان نیست

میشد شغلشم عوض کنه

حالا که رد کردی اما در کل به پرستیژ همکارات فکر نکن به خودت و موقعیت هات فکر کن که مثل من ناراحت نشی بعدا

صرفا خواهرانه دوست داشتم گفته باشم منم تو شرایط شمام

جالبه..

خودت شغلت چیه؟

یجور میگی همکارام دکترن،انگار طرف میخاسته با همکارات ازدواج کنه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

تو بایر با هم سطح خودت ازدواج کنی بالاتر باشه چه بهتر یکیم تو مجبور نیستید توضیح بدی به دیگران می گی شغلش آزاده همین راننده نیسان یه ماشین دیگه هم داره که غیر کار با اون می ره

مثل دختر خاله من خانواده اش میخواستن مجبورش کنن با کارگر ام دی اف کار ازدواج کنه آخرش با کارشناس دادگستری ازدواج کرد که خیلی هم پولداره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...