2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مانجارو چیه ؟؟؟ خدایا هر روز یه چی جدید .بلاگرا از پول مفت تبلیغات میرن عمل میکنن ، من از سال اول کع ...

یه امپولع برا دیابته ولی برا لاغری هم استفاده میکنن، گرون هم هست

الان دیدم یکی از بلاگرا استوری گذاشته حالش بد شده، بعد رفتم پیجش نگاه کردم دیدم چقدر هم لاغر شده خودش نگفته بود مانجارو ولی فکر کنم مانجارو زده قندش افت کرده

من از وقتی لاغر کردم همه فکر میکنن مریضی گرفتم انقد ک زشت شدم ....فک کن مردم لاغر میکنن قشنگ میشن من اعضا وجوارح خودمم بهم حسادت میکنن لاغر میکنم برعکس تمام جهان زشت میشم 💔

یه امپولع برا دیابته ولی برا لاغری هم استفاده میکنن، گرون هم هست الان دیدم یکی از بلاگرا استوری گذاش ...

خاک تو سرشون احمقا ، بخاطر دیده شدن و عقده هاشون دیگه

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
لاغری که بماند اول همه اینفد درب و داغونن بعد چندسال دیگ ادم نمیشناسه طرفا من چند نفرا داشتم قبلا یه ...

آره با هزار جور فیلللللتر می بینیم اینا رو. از نزدیک افتضاحن

آره با هزار جور فیلللللتر می بینیم اینا رو. از نزدیک افتضاحن

فعلا که عشق دنیا را دارن همین بلاگرا میگنن با یه گوشی به همه چی میرسن شوهرا ما از صب تا شب دنبال یه لقمه نون تهش یه مسافرتم نمیتونیم بریم

فعلا که عشق دنیا را دارن همین بلاگرا میگنن با یه گوشی به همه چی میرسن شوهرا ما از صب تا شب دنبال یه ...

قبول دارم حرفتو ولی من تحقیقات رسانه خیلی انجام دادم زندگیاشون آسیبهای خودشم داره.