2777
2789
عنوان

اعتراف کرد که دوسم داره +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 11993 بازدید | 128 پست

الان عینکشو برداره چشماش لوچه شانس نداری که😐

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫

اسی گول نخوری یهوق

گر به مردی و یلی نادر دوران باشی*گر به بازوی قوی رستم دستان باشی*گر به شهرت به جهان سام نریمان باشی*گر به صورت به جهان یوسف کنعان باشی*گر تو در گنج و زر و مال چو قارون باشی*اخر از دست اجل خسته و بی جان گردی*گر بگیری چو سکندر همه ی دوران را*گر به کیوان ببری کنگره ی ایوان را*گر به انس و ملک و جن دهی فرمان را*گر نشانی به در خویش دوصد دربان را*اخرش مرگ به درآید که تو حیران باشی*.                     فقط دل نشکنیم حال همه به قدر کافی ناجوره و هر کسی مشکلات خودشو داره.... التماس دعا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه داخل بیو زده دانشجوی پزشکی روسیه میخونه 

فک کنم انتقالی گرفته دانشگاه ما

الان بدون عینک میذارم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بهش نمیخوره بچه بدی باشه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

خیلی هول کردم 

داخل دایرکت خیلی مودبانه حرف میزنه 

چه کنم 😶

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

خودتم بذار ببینیم دیگه

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫