2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ نمی زنه اصلا بهم. 

عزت نفستو حفظ کن

بلند شو برو باشگاه، با دوستات وقت بگذرون

اصلا جوابشو نده

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

عزیزم اون آدم  تو رو برای یه مدت میخواسته نه تمام عمر اگه تنها بود چرا با تو ازدواج نکرد با کسه دیگه ای ازدواج کرد این آدم سمی عه  سعی کن ازش فاصله بگیری  سیم کارتو عوض کن به زندگیت برس باشگاه برو با دوستات وقت بگذرون  حیف تو نیست عزیزم ان شاء الله خدا یه بهترینشو قسمتت میکنه کسی که لیاقتت میدونه تو رو برای یه عمر زندگیش بخواد نه برای یه مدت 

می گم دو ماهه اصلا خبری ازش نیست 

خب دیگه ولش کن دیگه اگر دو ماهه ازش خبری نیست

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
من کاری ندارم به زنش. چهار ماهه افسردگی گرفتم. بعد هشت سال دوستی اینجوری کرد. وابسته شدم. 

هششت سال باهاش بودی؟ مگه قصدش با تو ازدواج نبوده؟ یا بدون تعهد باهم بودین؟ چرا رفت زن گرفتت

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
زنگ نمی زنه اصلا بهم. 

۸سال عمرتو گداشتی

چرا باهم ازدواج نکردید؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

وااا؟؟؟ همینطور الکی ک نمیشه قبلش باهم بهم زده بودین؟ دعوایی چیزی کرده بودین ک زن گرفت؟ اصن بهت نگ ...

نه نگفت. هیچی. یهو بعد دو هفته که خبری ازش نبود برگشت گفت زن گرفته. بعدشم که زنگ می زد بهم می گفت از زندگی تنها خسته شده بودم و... 

نه نگفت. هیچی. یهو بعد دو هفته که خبری ازش نبود برگشت گفت زن گرفته. بعدشم که زنگ می زد بهم می گفت از ...

همین؟میگفتی مردک 8 ساله باهاتم میومدی منو میگرفتی

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  
نه نگفت. هیچی. یهو بعد دو هفته که خبری ازش نبود برگشت گفت زن گرفته. بعدشم که زنگ می زد بهم می گفت از ...

ااسی توی دو.هفته.نمیشه یه دفه زن گرفت ک

احتمالا زن داشته شک.نکن

اگرنظرت مخالفه منه ریپ نزن💪

😳😳😳😳😳😳😳😳

دختر چی میگی مگه میشه؟ خب تورو میگرفت..تو چرا نگفتی تو این مدت بیا خاستگاری؟ هاا؟ واقعا نمیفهمم

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋