2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست

شاید عنتر زنش حاملس؟

یازوس فهمیده مثلاقول داده باتوتموم کنه

یاخدا زده پس کلش گرفتارشده

بیشور۸سال بعدرفتی 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از۸ ساااال؟؟؟؟خدا لعنتشششش کنه سگ تو قبر مرده هاش

چیکار ب مرده‌هادارین‌

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
بچه ها تو تاپیکای قبلی این خانم میگه قصد منو رلم ازدواج نبوده  پس پسره کار درستی کرده نمیتونست ...

کار درستی نکرده. چون وابستم کرد. زندگیمو فلج کرده چند ماهه 

لابد اززنش میترسه اگه زنه ازدوتاتون شکایت کنه ابروی هردوتون میره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

منم حسم خیانت رو داره میاره سمتم

امیدوارم ک نباشه ک اگر باشه هیچ وقت نمیبخشمش

بدبختیس نمیدونم چجوری بفهمم حسم درسته یا نه که حداقل خر فرضم نکنه

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  
گفت نمیشه. چون زن قبلش باهامون رفت و آمد خانوادگی داشت 

چون زن الانش

قبلا باهم رفت وآمد داشتن این گرفتش؟؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

لابد اززنش میترسه اگه زنه ازدوتاتون شکایت کنه ابروی هردوتون میره

شکایت چرا. اصلا دو ماهه خبری نیست ازش. اصلا نمی گه من اینجا دارم می میرم. شیطونه می گه برم در خونش. 

شکایت چرا. اصلا دو ماهه خبری نیست ازش. اصلا نمی گه من اینجا دارم می میرم. شیطونه می گه برم در خونش.& ...

بری بگی بیاباهم باشیم مثه قبل؟

۸سال ادامه دادی قصدازدواج نداشتی؟

یخورده توضیح بده نسیه حرف نزن

بری بگی بیاباهم باشیم مثه قبل؟ ۸سال ادامه دادی قصدازدواج نداشتی؟ یخورده توضیح بده نسیه حرف نزن

نخیر. چون یه کم بترسه. بفهمه نمی تونه با احساس آدم بازی کنه. برم بگم خیلی نامردی. 

شکایت چرا. اصلا دو ماهه خبری نیست ازش. اصلا نمی گه من اینجا دارم می میرم. شیطونه می گه برم در خونش.& ...

شکایت کیفری رابطه نامشروع بله انگار نمیفهمی چ خبره تواین مملکت اون زن حق اینو داره ازهردوتون شکایت کنه اصلا سعی کن پیامش ندی ممکنه زنه فهمیده باشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤